Downton Abbey-serie staat op Netflix, maar de film is te zien bij Pathé Thuis

Vorige maand verscheen tot grote vreugde van liefhebbers van Britse kostuumdrama’s de razend populaire serie Downton Abbey opNetflix. Nu worden we overspoeld met vragen van fans die benieuwd zijn of de gelijknamige film uit 2019 over de familie Crawley ook op de streamingdienst zal verschijnen en waar deze anders online te bekijken is. Hier vind je het antwoord.

Komt of staat de Downton Abbey-film uit 2019 op Netflix?

Sinds de toevoeging van de Downton Abbey-serie aan het aanbod van Netflix heeft deze titel het meermaals weten te schoppen tot de Top 10 van meest bekeken films en series op de streamingdienst. Eerder was de serie nog samen met de film te zien bij concurrent Amazon Prime Video, waar ze respectievelijk in december 2020 en juni 2021 uit het aanbod verdwenen.

De hoop was dan ook dat de film gelijktijdig met de serie op Netflix zou verschijnen, maar dat is helaas niet gebeurd. Of de Downton Abbey-film in de toekomst wel op Netflix zal worden geplaatst, is ook op dit moment nog niet te zeggen. Gelukkig kan de film wel online worden bekeken.

Waar kun je de film Downton Abbey (2019) online kijken?

Pathé Thuis: De film uit 2019 is op dit moment wel te bekijken via Pathé Thuis. Ga direct naar de Downton Abbey-film op Pathé Thuis.

⛔️ Deze film is niet te zien in het Nederlandse aanbod van streamingdiensten als Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ of Videoland.

Verhaal, details en trailer van de film

De Britse koning George V maakt een rondreis door Yorkshire, waarbij hij wil overnachten op Downton Abbey. Daar starten ze direct met de voorbereidingen want dit koninklijke bezoek moet vlekkeloos verlopen.

Jaar: 2019
Soort: Film
Duur: 1 uur en 58 minuten
Categorie: Drama, Romantiek
IMDb: 7,4 uit 45.000 stemmen
Regisseur: Michael Engler
Cast: Michelle Dockery, Maggie Smith, Elizabeth McGovern, Joanne Froggatt
Bestel: Bekijk direct bij Bol.com

DOWNTON ABBEY | Official Trailer | In Theaters September 20

Alle seizoenen van Downton Abbey zijn sinds 15 augustus 2021 te zien op Netflix

Voorafgaand aan elke maand maakt de streamingdienst bekend welke titels online zullen komen, maar dit overzicht houdt altijd nog ruimte voor een paar verrassingen. Zo verscheen in juli plotseling het zesde en laatste seizoen van How To Get Away With Murder online, zonder dat het van tevoren aangekondigd was. Zo viel ook tot vlak voor de bekendmaking Downton Abbey nog niet onder het overzicht van nieuwe films en series op Netflix in augustus, maar werd op maandag 19 juli bekendgemaakt dat we het populaire kostuumdrama vanaf 15 augustus 2021 online zouden kunnen verwachten.