De Downton Abbey film is nu te zien op Amazon Prime Video

De Crawleys zijn terug! Bekend van de immens populaire royalty serie Downton Abbey, zijn ze sinds 2019 op het grote witte doek te zien. Nu heeft Amazon Prime Video de film per half juni 2020 toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst in Nederland!

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Downton Abbey op Amazon Prime Video Nederland

Meerdere sterren schitteren in de nieuwe film op Amazon Prime Video. Zo is Maggie Smith de bekende ster van Harry Potter, waarvan overigens ook alle films op Amazon Prime Video te zien zijn. Maar verder zijn bijvoorbeeld Stephen Campbell Moore, Michael Fox en Lesley Nicol te zien in de film van Michael Engler, die op IMDb wordt beoordeeld met een 7.4 uit 10. Ook al is dit een prima score, het valt in het niet met de serie uit 2010-2015 die welgeteld een 8.7 wist te behalen!

Verhaal

De geliefde Crawleys en hun onverschrokken medewerkers bereiden zich voor op het belangrijkste moment van hun leven. Een koninklijk bezoek van de koning en koningin van Engeland zal een schandaal, romantiek en intrige ontketenen die de toekomst van Downton in de waagschaal zal stellen.

Trailer

Hieronder vind je de trailer van de gloednieuwe Amerikaanse topfilm, gebaseerd op de razend populaire serie die ook exclusief op Amazon Prime Video te zien is in Nederland.

DOWNTON ABBEY | Official Trailer | In Theaters September 20

Details van de film

Titel: Downton Abbey
Jaar: 2019
Soort: Film
Duur: 2 uur en 2 minuten
Categorie: Drama, Romantiek
Regisseur: Michael Engler
Schrijvers: Julian Fellowes, Julian Fellowes
Cast: Stephen Campbell Moore, Michael Fox, Lesley Nicol
Streamingdienst: Amazon Prime Video (30 dagen gratis kijken)
IMDb: 7.4 uit 33,185
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Bestel: Bekijk direct op Bol.com

Het volledige aanbod van films en series op Amazon Prime Video in Nederland vind je op de pagina Amazon Prime Video aanbod.