Waar kun je de film ‘Downton Abbey: A New Era’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Downton Abbey: A New Era (2022) online kijken kunnen. Dit is de tweede Downton Abbey-film na Downton Abbey – De Film (2019) en natuurlijk de extreem populaire serie Downton Abbey die met 6 seizoenen liep van 2010 tot en met 2015. In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Downton Abbey: A New Era’ (2022) online kijken?

Deze Downton Abbey-film wordt gemaakt door Focus Features, een filmstudio die onderdeel uitmaakt van Universal Studios—een van de studio’s achter SkyShowtime. Daarom is de film naar deze streamingdienst gekomen. Ook is de film sinds 1 september 2022 bij Pathé Thuis te zien.

 Pathé Thuis➡️ Ga nu naar Downton Abbey: A New Era bij Pathé Thuis. Hier is de film sinds september te zien. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze film niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Downton Abbey: A New Era niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix, maar de voorgaande film uit 2019 stream je er wel.
 SkyShowtimeDonwton Abbey: A New Era is op 28 december 2022 toegevoegd aan het aanbod van de nieuwe streamingdienst SkyShowtime.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Downton Abbey: A New Era nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verder is Downton Abbey – De Film (2019) momenteel hier bij Pathé Thuis te zien is, terwijl de bekroonde en gelijknamige serie Downton Abbey op het moment van schrijven hier bij HBO Max, hier bij Amazon Prime Video en hier bij NLZIET via de NPO te streamen is.

Staat of komt ‘Downton Abbey: A New Era’ op Netflix?

De distributie van de film Downton Abbey: A New Era wordt verzorgd door het bedrijf Universal Pictures International. Je kunt nu niet met zekerheid zeggen of de titel naar Netflix gaat komen, want de distributeur kan de uitzendrechten aan meerdere streamingdiensten verkopen. De tijd zal leren of Netflix een verkozen kandidaat hiervoor zal zijn.

Staat of komt ‘Downton Abbey: A New Era’ op Pathé Thuis?

Veel mensen denken dat Pathé precies dezelfde uitzendrechten op hetzelfde moment heeft als Pathé Thuis, waardoor bioscoopfilms gelijktijdig in de bioscoopzaal en op de streamingdienst zouden komen. Dit is echter niet het geval. Pathé Thuis heeft een eigen video on demand-platform en andere afspraken met filmstudio’s. Daardoor kan Pathé niet zomaar de film via het platform verkopen/verhuren.

Wel worden de films van Universal Picutres doorgaans als eerste na het bioscooptijdvak uitgebracht bij Pathé Thuis, waar ze gehuurd of gekocht kunnen worden. De kans was dus al groot dat Downton Abbey: A New Era enkele maanden na de bioscooppremière op de TVOD-dienst te streamen zou zijn, maar inmiddels staat hij ook al online: sinds donderdag 1 september 2022 is hij te koop en kort daarna, vanaf 7 september, te huur. Hieronder ga je direct naar de website en kun je een kijkje nemen in het aanbod van het video on demand-platform.

Ga direct naar de officiële website van Pathé Thuis 🍿

Staat of komt ‘Downton Abbey: A New Era’ op SkyShowtime?

De film is gemaakt door Universal Pictures. Deze studio is onderdeel van Comcast Corporation, een van de twee eigenaren van de nieuwe videodienst. We hadden dus al verwacht dat Downton Abbey: A New Era naar SkyShowtime zou komen, maar onlangs is dat ook officieel bevestigd. We weten nu dat de film hier op 28 december 2022 in het aanbod verschijnt.

Verhaal en trailer van ‘Downton Abbey: A New Era’ (2022)

De geliefde acteurs uit de eerste film keren terug en de nieuwe cast bestaat uit o.a. Hugh Dancy, Laura Haddock, Nathalie Baye en Dominic West. Het script is geschreven door Downton creator en Academy-Award® winnaar Julian Fellowes.

DOWNTON ABBEY: A NEW ERA - Official Trailer [HD] - Only in Theaters May 20

Streaming informatie over de film

TitelDownton Abbey: A New Era
Jaar2022
SoortFilm
Duur2 uur en 6 minuten
TaalEngels
CategorieDrama
IMDb7,0 uit 191 stemmen
RegisseurSimon Curtis
ScenarioJulian Fellowes
CastMaggie Smith, Hugh Bonneville, Laura Carmichael, Joanne Froggatt, Michelle Dockery, Hugh Dancy, Laura Haddock, Nathalie Baye, Dominic West

Synopsis: Universal Pictures International