Staat of komt de serie ‘Downton Abbey’ (2010–2015) op Netflix in Nederland?

Het aanbod van films en series op Netflix in Nederland is niet altijd hetzelfde als in andere landen. Zo is voor het volgende populaire kostuumdrama ook de veelgestelde vraag: komt Downton Abbey op Netflix? En is de serie momenteel op een andere streamingdienst te bekijken? Wij helpen je een handje.

→ Bespaar nu ruim 34% op HBO Max met films en series van Warner Bros, HBO, Cartoon Network, DC, Max Originals en meer ✅

Komt of staat de serie Downton Abbey op Netflix?

⛔️ Bij Netflix kun je deze serie jammer genoeg niet meer zien, omdat hij er vanaf 14 augustus 2022 verdwenen is. Wel vind je hieronder dat hij nog te zien is op o.a. HBO Max, Amazon Prime Video en NLZIET.

Downton Abbey online kijken vanuit Nederland

✅ HBO Max: Bekijk direct Downton Abbey bij HBO Max in Nederland. Alle 6 seizoenen van de serie zijn er sinds 25 juli 2022 te zien.

✅ Amazon Prime Video: Ga direct naar Downton Abbey bij Amazon Prime Video. Op deze streaming service zijn alle zes seizoenen van de serie zonder aanvullende kosten te streamen. En als je je nu aanmeldt, kijk je 30 dagen gratis naar het volledige aanbod van de streamingdienst.

✅ NLZIET: Ga direct naar Downton Abbey bij NLZIET. Op NLZIET (via NPO Plus) kun je naar alle afleveringen van Downton Abbey kijken. Als je je nu aanmeldt, kun je profiteren van de zomeraanbieding of 14 dagen gratis naar het volledige aanbod kijken.

Nog wel op DVD en Blu-ray verkrijgbaar

Je kunt ook een stapje terug in de tijd doen en terugvallen op de klassieke DVD-box. Die zijn namelijk nog wel gewoon te bestellen. Je kunt hier bij Bol.com en hier bij Amazon.nl bladeren door alle DVD’s en Blu-ray’s die momenteel beschikbaar zijn.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.