Waar kun je Doodstil online terugkijken als je de uitzending gemist hebt?

Heb je de uitzending van de Penoza spin-off Doodstil gemist? Wees niet getreurd, want gelukkig kun je alle afleveringen en seizoenen online terugkijken. Dat is maar goed ook, want Raymond Thiry maakt na zijn optreden in Undercover opnieuw de blits in deze serie. Veel mensen vragen zich af waar je via internet dit programma gratis of betaald kunt streamen, dus in dit artikel geven wij aan of Doodstil op streamingdiensten als NLZIET, Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ of andere video on demand-platforms in Nederland dan het oorspronkelijke NPO Plus te zien is op dit moment.

Waar kun je Doodstil online kijken?

NLZIET: Bij de streamingdienst NLZIET is deze titel momenteel online te kijken. Ga direct naar dit TV-programma op NLZIET. Je kunt nu een maand gratis kijken.

Verder is dit programma vanuit kanaal NPO Plus momenteel niet te bekijken in het Nederlandse aanbod van grote internationale streamingdiensten als Netflix, Disney+ of Amazon Prime Video.

Zou je dit programma graag op schijf willen hebben? Bestel via Bol.com dan de DVD of andere producten van dit programma als die beschikbaar zijn.

Waar gaat het TV-programma Doodstil (spin-off van Penoza) over?

We kennen Luther in Penoza als keihard en loyaal tot op het bot, maar hoe is hij eigenlijk die meedogenloze killer geworden? Deze misdaadserie geeft antwoord op deze vraag.

Meer informatie over dit programma en NLZIET

Benieuwd of Doodstil ook op andere streamingdiensten in Nederland te zien is op dit moment? Zoek dan naar al het nieuws over dit programma op Streamwijzer via deze knop.

Verder vind je in op de pagina met het volledige NLZIET aanbod welke films, series en TV-programma’s op dit moment nog meer allemaal op deze Nederlandse streamingdienst te zien zijn.