‘Don’t Worry Darling’ met Florence Pugh en Harry Styles is nu al online te zien

Het was een van de meest veelbesproken films van dit jaar, niet in de minste plaats vanwege alle drama achter de schermen. We hebben het natuurlijk over de psychologische thriller Don’t Worry Darling met Florence Pugh, Harry Styles en Chris Pine. Pas een ruime maand geleden ging deze film in de Nederlandse bioscopen in première en nu is het al mogelijk om nog hem vanuit je eigen thuisbioscoop te bekijken. Vandaag vandaag, maandag 7 november, kun je hem namelijk als Premium-film kopen bij Pathé Thuis en zien bij HBO Max.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Hier gaat ‘Don’t Worry Darling’ over

Florence Pugh en Harry Styles zijn in Don’t Worry Darling Alice en Jack, een echtpaar dat in de jaren 50 in Victory woont, een experimentele gemeenschap waarin de mannen werken en de vrouwen zorg dragen over de gezinnen. Onder leiding van CEO Frank (Chris Pine) wordt elk aspect van hun leven in het utopische plaatsje in de woestijn voor hen geregeld. Een zorgeloos bestaan, waarvoor enkel discrectie en onvoorwaardelijke toewijding als tegenpresentatie geëist worden. Als Alice zich echter steeds vaker begint af te vragen wat ze eigenlijk in Victory doen, ontstaan er scheurtjes in het idyllische leven van de twee.

Dit is de eerste grote rol van Styles, die eerder te zien was in Dunkirk en Eternals. Pugh ken je wellicht van Black Widow, Midsommar of Little Women—voor die laatste film wist ze een Oscarnominatie in de wacht te slepen. Andere grote rollen worden gespeeld door Chris Pine, Gemma Chan, Nick Kroll, KiKi Layne en Olivia Wilde. Die laatste is ook de regisseur van de film. Eerder maakte zij al het goed ontvangen Booksmart.

Don't Worry Darling | Official Trailer

‘Don’t Worry Darling’ is vanaf 7 november te koop bij Pathé Thuis

Don’t Worry Darling is een Premium-titel van TVOD-streamingdienst Pathé Thuis. De streamingdienst biedt titels als Premium-film aan zodat je ze razendsnel vanuit huis kunt bekijken, waardoor je hier nu maar een ruime maand geduld voor hebt hoeven hebben. De film is vanaf maandag 7 november te huur voor €14,99 en te koop voor €16,99.

Daarnaast had HBO Max gemeld dat de film vanaf vandaag bij ook bij hun streamingdienst te zien zou zijn. Dat is slechts 44 dagen na de bioscooppremière. Een verrassende keuze, aangezien HBO Max eerder liet weten nieuwe bioscoopfilms niet meer zo snel een streamingrelease te geven. Met deze film lijken ze direct van deze plannen af te stappen.

Verhaal en informatie van de film

Een huisvrouw uit de jaren vijftig woont met haar man in een utopische en experimentele gemeenschap. Langzaam begint ze zich zorgen te maken dat zijn glamoureuze bedrijf verontrustende geheimen verbergt.

TitelDon’t Worry Darling
Jaar2022
SoortFilm
Duur2 uur en 3 minuten
TaalEngels
CategorieThriller
RegisseurOlivia Wilde
CastFlorence Pugh, Harry Styles, Olivia Wilde, Gemma Chan, KiKi Layne, Chris Pine

Synopsis: Pathé Thuis

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.