‘Don’t Worry Darling’ met Florence Pugh en Harry Styles is nu te huur via Pathé Thuis

Het was een van de meest besproken films van het afgelopen jaar, niet in de minste plaats vanwege alle drama achter de schermen. We hebben het natuurlijk over de psychologische thriller Don’t Worry Darling met Florence Pugh, Harry Styles en Chris Pine. De film was al een tijdje te huur en te koop bij Pathé Thuis, maar vanaf vandaag kun je hem ook eindelijk voor een lagere prijs bekijken (vanaf €4,99).

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Hier gaat ‘Don’t Worry Darling’ over

Florence Pugh en Harry Styles zijn in Don’t Worry Darling Alice en Jack, een echtpaar dat in de jaren 50 in Victory woont, een experimentele gemeenschap waarin de mannen werken en de vrouwen zorg dragen over de gezinnen. Onder leiding van CEO Frank (Chris Pine) wordt elk aspect van hun leven in het utopische plaatsje in de woestijn voor hen geregeld. Een zorgeloos bestaan, waarvoor enkel discrectie en onvoorwaardelijke toewijding als tegenpresentatie geëist worden. Als Alice zich echter steeds vaker begint af te vragen wat ze eigenlijk in Victory doen, ontstaan er scheurtjes in het idyllische leven van de twee.

Dit is de eerste grote rol van Styles, die eerder te zien was in Dunkirk en Eternals. Pugh ken je wellicht van Black Widow, Midsommar of Little Women—voor die laatste film wist ze een Oscarnominatie in de wacht te slepen. Andere grote rollen worden gespeeld door Chris Pine, Gemma Chan, Nick Kroll, KiKi Layne en Olivia Wilde. Die laatste is ook de regisseur van de film. Eerder maakte zij al het goed ontvangen Booksmart.

‘Don’t Worry Darling’ is vanaf 25 januari te huur bij Pathé Thuis

Eerder verscheen Don’t Worry Darling al als Premium-titel bij TVOD-streamingdienst Pathé Thuis en vanaf woensdag 25 januari is het ook mogelijk om de film voor een lagere prijs te zien.

Het kopen van de psychologische thriller kost nu €10,99, voor het huren betaal je €4,99. Als je de film koopt blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan en kun je hem zo vaak bekijken als je wilt, bij het huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films op Pathé Thuis per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Pathé Thuis zullen verschijnen.

Verhaal en informatie van de film

Een huisvrouw uit de jaren vijftig woont met haar man in een utopische en experimentele gemeenschap. Langzaam begint ze zich zorgen te maken dat zijn glamoureuze bedrijf verontrustende geheimen verbergt.

TitelDon’t Worry Darling
Jaar2022
SoortFilm
Duur2 uur en 3 minuten
TaalEngels
CategorieThriller
RegisseurOlivia Wilde
CastFlorence Pugh, Harry Styles, Olivia Wilde, Gemma Chan, KiKi Layne, Chris Pine

Synopsis: Pathé Thuis

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.