Waar kun je de film ‘Don’t Worry Darling’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Don’t Worry Darling (2022) online kijken kunnen. Deze psychologische thriller met Florence Pugh, Harry Styles en Chris Pine in de hoofdrollen draait om de inwoners van de experimentele gemeenschap Victory. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Don’t Worry Darling’ (2022) online kijken?

Don’t Worry Darling draait vanaf 22 september 2022 in de Nederlandse bioscopen. De film is gemaakt door Warner Bros. Pictures. Dit is filmstudio achter HBO Max, dus de film zal op maandag 7 november aan het aanbod van deze streamingdienst toegevoegd worden.

HBO Max➡️ Ga meteen naar Don’t Worry Darling op HBO Max. Hier kun je nu onbeperkt en reclamevrij naar de film kijken. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je tot 37% korting op een jaarabonnement.
Pathé ThuisKijk nu Don’t Worry Darling bij Pathé Thuis. Voor deze streamingdienst heb je geen abonnement nodig. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze film niet kijken bij Disney+.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Don’t Worry Darling nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Don’t Worry Darling’ (2022)

Alice (Pugh) en Jack (Styles) hebben het getroffen met hun woning in het voorbeeldige plaatsje Victory, een experimentele gemeenschap waar de mannen wonen die werken voor het uiterst geheime Victory Project, samen met hun gezin. Hun CEO is Frank (Pine), een visionaire zakenman, motivator en levenscoach, de belichaming van het maatschappelijk optimisme van de jaren vijftig dat elk aspect van het dagelijks leven in dit utopische plaatsje in de woestijn beheerst. Terwijl de mannen elke dag in het hoofdgebouw van het Victory Project werken aan de ‘ontwikkeling van geavanceerde materialen’, brengen hun echtgenotes – onder wie Franks charmante vrouw Shelley (Chan) – hun tijd door met genieten van de luxe en de uitspattingen in hun gemeenschap. Het leven is perfect en het bedrijf voorziet in de behoeften van elke inwoner. Het enige wat het daarvoor in ruil vraagt, is discretie en onvoorwaardelijke toewijding aan Victory.

Maar wanneer er in hun idyllische leven barsten beginnen te verschijnen die suggereren dat er achter de aantrekkelijke façade iets sinisters schuilgaat, is Alice genoodzaakt zich af te vragen wat ze eigenlijk in Victory doen en waarom ze daar zijn. Hoeveel is Alice bereid te verliezen om aan het licht te brengen wat zich werkelijk afspeelt in dit paradijs?

Streaming informatie over de film

TitelDon’t Worry Darling
Jaar2022
SoortFilm
Duur2 uur en 3 minuten
TaalEngels
CategorieThriller
RegisseurOlivia Wilde
CastFlorence Pugh, Harry Styles, Olivia Wilde, Gemma Chan, KiKi Layne, Chris Pine

Synopsis: Warner Bros. Pictures

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.