Waar kun je de film ‘Don’t Worry Darling’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Don’t Worry Darling (2022) online kijken kunnen. Deze psychologische thriller met Florence Pugh, Harry Styles en Chris Pine in de hoofdrollen draait om de inwoners van de experimentele gemeenschap Victory. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Don’t Worry Darling’ (2022) online kijken?

Don’t Worry Darling draait vanaf 22 september 2022 in de Nederlandse bioscopen. De film is gemaakt door Warner Bros. Pictures. Dit is filmstudio achter HBO Max, dus de film zal naar alle waarschijnlijkheid in de toekomst aan het aanbod van deze streamingdienst toegevoegd worden. Wanneer dit gebeurt, is op dit moment nog niet bekend. We verwachten dat het, met een eventuele PVOD-release tussendoor, ongeveer 70 dagen zal duren. Dat zou neerkomen op een releasedatum rond 2 december 2022, maar dit is nog niet officieel bevestigd.

 BioscoopVanaf 22 september 2022 draait deze film in de Nederlandse bioscopen.
🔜 Pathé Thuis➡️ Zoek Don’t Worry Darling bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt de nieuwste bioscoopfilms vaak als eerste aan haar aanbod toe, waardoor ze er zonder abonnement te huur en te koop zijn. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
🔜 HBO Max
➡️ Ga meteen naar HBO Max in Nederland. De verwachting is dat Don’t Worry Darling naar de streamingdienst van Warner Bros. Pictures, HBO Max, gaat komen. Uiteraard laten we het via je mail weten als de online releasedatum bekend is.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze film niet kijken bij Disney+.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Don’t Worry Darling nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Don’t Worry Darling’ (2022)

Alice (Pugh) en Jack (Styles) hebben het getroffen met hun woning in het voorbeeldige plaatsje Victory, een experimentele gemeenschap waar de mannen wonen die werken voor het uiterst geheime Victory Project, samen met hun gezin. Hun CEO is Frank (Pine), een visionaire zakenman, motivator en levenscoach, de belichaming van het maatschappelijk optimisme van de jaren vijftig dat elk aspect van het dagelijks leven in dit utopische plaatsje in de woestijn beheerst. Terwijl de mannen elke dag in het hoofdgebouw van het Victory Project werken aan de ‘ontwikkeling van geavanceerde materialen’, brengen hun echtgenotes – onder wie Franks charmante vrouw Shelley (Chan) – hun tijd door met genieten van de luxe en de uitspattingen in hun gemeenschap. Het leven is perfect en het bedrijf voorziet in de behoeften van elke inwoner. Het enige wat het daarvoor in ruil vraagt, is discretie en onvoorwaardelijke toewijding aan Victory.

Maar wanneer er in hun idyllische leven barsten beginnen te verschijnen die suggereren dat er achter de aantrekkelijke façade iets sinisters schuilgaat, is Alice genoodzaakt zich af te vragen wat ze eigenlijk in Victory doen en waarom ze daar zijn. Hoeveel is Alice bereid te verliezen om aan het licht te brengen wat zich werkelijk afspeelt in dit paradijs?

Don't Worry Darling | Official Trailer

Streaming informatie over de film

TitelDon’t Worry Darling
Jaar2022
SoortFilm
Duur2 uur en 3 minuten
TaalEngels
CategorieThriller
RegisseurOlivia Wilde
CastFlorence Pugh, Harry Styles, Olivia Wilde, Gemma Chan, KiKi Layne, Chris Pine

Synopsis: Warner Bros. Pictures

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.