HBO Max lanceert Don’t Worry Darling (2022) met Harry Styles en Florence Pugh

Vandaag heeft de streamingdienst HBO Max een verrassend vroege releasedatum naar buiten gebracht voor de geliefde film Don’t Worry Darling met onder andere Harry Styles, Florence Pugh en Chris Pine. Slechts 44 dagen na de bioscooprelease kunnen abonnees al onbeperkt en reclamevrij via het video on demand-platform naar de hitfilm kijken: vanaf maandag 7 november 2022.

→ Bespaar nu ruim 34% op HBO Max met films en series van Warner Bros, HBO, Cartoon Network, DC, Max Originals en meer ✅

Vanaf maandag 7 november is de gloednieuwe film Don’t Worry Darling te zien op HBO Max

Of je nou fan bent van Harry Styles, heel erg kunt genieten van dramathrillers of als filmliefhebber het liefst elke nieuwe bioscoopfilm af wil vinken: Don’t Worry Darling is één van de films van 2022 die je eigenlijk gezien moet hebben. Het verhaal gaat over een ongelukkige huisvrouw in de jaren 50 die een verontrustende ontdekking doet, terwijl haar man een duister geheim blijkt te verbergen. Eerder publiceerden we op onze website al het onderstaande lijstje van fun facts, waardoor je waarschijnlijk nog meer zin krijgt om naar de film te kijken.

Don’t Worry Darling verschijnt dus op maandag de 7e online bij HBO Max, maar er komen nog veel meer nieuwe titels op deze streamingdienst in november. Zo is vanochtend de langverwachte Supernatural-spinoff The Winchesters van start gegaan en zal volgende week de Nederlandse realityserie Fboy Island in première gaan. Ook kun je alvast aftellen naar The Last Movie Stars, Arrow seizoen 1-8, het tweede seizoen van The Sex Lives of College Girls en nog veel meer titels.

Uit ons artikel ‘Vijf dingen die je moet weten over Don’t Worry Darling’:
1️⃣ De film doet erg denken aan ‘The Stepford Wives’
2️⃣ Deze titel wordt omschreven als ‘The Feminine Mystique aan de LSD’
3️⃣ Regisseur Olivia Wilde en hoofdrolspeler Harry Styles zijn aan het daten
4️⃣ De kostuums komen van de stylist van ‘Once Upon A Time… In Hollywood’
5️⃣ Er is nogal wat drama rondom ‘Don’t Worry Darling’

Slechts 44 dagen na de bioscooplancering al te zien op HBO Max in Nederland

Eerder liet HBO Max weten nieuwe bioscoopfilms al na 45 dagen online te zetten, maar door recentelijk bekendgemaakte plannen zou de streamingdienst de bioscooprelease weer volledig willen omarmen en daardoor langer willen wachten + een PVOD-window toe willen voegen aan het uitzendschema van zijn nieuwste titels.

Des te verrassender is de keuze om Don’t Worry Darling al 44 dagen na de bioscooplancering van 23 september online te zetten op HBO Max. Het is mogelijk dat de verlate première van Elvis tot zo veel commentaar heeft geleid, dat is besloten om al snel weer van het gecommuniceerde plan af te stappen. Wat echter ook kan, is dat er nog steeds getest wordt met het succes van verschillende wachttijden tussen bioscoop en streaming. Warner Bros. Discovery heeft hierover op het moment van schrijven nog niets officieel bevestigd.

Don’t Worry Darling (film, 2022): verhaal en informatie

Don’t Worry Darling is een gedurfde, mysterieuze en visueel sensationele psychologische thriller van regisseur Olivia Wilde met fenomenale rollen van Florence Pugh en Harry Styles, bijgestaan door een indrukwekkende en uitmuntende cast.

TitelDon’t Worry Darling
Jaar2022
SoortFilm
Duur2 uur en 3 minuten
TaalEngels
CategorieThriller
IMDb6,2 uit 43.000 stemmen
RegisseurOlivia Wilde
CastFlorence Pugh, Harry Styles, Olivia Wilde, Gemma Chan, KiKi Layne, Chris Pine

Synopsis: Warner Bros. Pictures International Holland