Rapper Donnie (@maradonnie) heeft eigen serie op Amazon Prime Video, nu te zien

Binnenkort voegt Amazon Prime Video een gloednieuwe Nederlandse Original-serie toe aan het aanbod van de streamingdienst. De komedieserie Donnie op de Monnie met rapper Donnie (op Instagram bekend als @maradonnie) in de hoofdrol. Alle 6 afleveringen zijn vanaf woensdag 1 december 2021 te zien op het video on demand-platform.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Trailer: ‘Donnie op de Monnie’ op Amazon Prime Video

Eerder kregen we voor het eerste een teaser trailer te zien van de nieuwe Amazon Original met rapper Donnie. Hieronder kun je de beelden bekijken.

Hier gaat de nieuwe Original-serie met de bekende rapper over

Vorige maand kondigde Amazon al aan vier Nederlandse Originals te lanceren in december 2021: Comedy Club, Over Grenzen, Dutch Wheels en… Donnie op de Monnie. In deze laatstgenoemde titel duikt de sympathieke rapper Donnie in de jetset lifestyle van rijke mensen die – vaak al heel jong – een jaloersmakend fortuin hebben vergaard dankzij hun ongewone talent en ondernemerszin.

In deze openhartige en onthullende show zien we hoe Donnie zich ontspannen onderdompelt in de levens van voetbalsterren, YouTubers, rappers, influencers, modellen, topondernemers, muzikanten en sociale stijgers om te kijken of het deze sterren echt alleen maar om het geld gaat – of misschien wel om iets heel anders. Terwijl Donnie zich verwondert over het luxeleven van zijn gastheren en gastvrouwen geniet hij volop van hun enorme villa’s, peperdure auto’s, juwelen, designer kleding, tripjes naar Dubai en het schijnbaar zorgeloze bestaan dat daar bij lijkt te horen. Donnie observeert alle overdaad en probeert uit te vinden hoe het écht voelt om zo rijk te zijn én of geld nou echt zo gelukkig maakt.

De gasten die Donnie in de serie bezoekt zijn: Atoessa Ghavami, Joel Beukers, Marjan Strijbosch, Taar Willoughby, Sander Groet, Selwyn Senatori, Jacob Jan Boerma, Anna Nooshin, Frans Duits, DJ Grace, Salar Azimi en Kiana Cova.

Wie is @maradonnie / rapper Donnie?

Donald Ellerström staat bekend als rapper Donnie, maar wordt inmiddels vaker bij zijn artiestennamen genoemd: De Fenomeen, Maradonnie, Papadonnie of Young Kermit. Hij is groot op Instagram, maar werd vooral bekend van zijn muziek. Zo bracht hij recentelijk nog Bon Gepakt uit met René Froger, maar waren andere bekende hits De Leeuwendans, Frans Duijts, Barry Hayze, Kwijt en Snelle Planga.