Dolittle (2020) is nu te zien op Amazon Prime Video

Amazon Prime Video heeft opnieuw een enorm recente en populaire film aan haar aanbod in Nederland toegevoegd. Sinds woensdag 30 september 2020 is namelijk de film Dolittle uit 2020 met onder andere Robert Downey Jr. op Amazon Prime Video te bekijken. Hieronder vind je meer informatie over de nieuwe film. Veel kijkplezier!

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Dolittle (2020) op Amazon Prime Video in Nederland

Er is weer een aantal absolute topfilms op Amazon Prime Video geland! Onder de nieuwe films en series op Amazon Prime Video in september 2020 behoorde namelijk niet alleen de Oscar-winnende film 1917 en 5 seizoenen van Call the Midwife, maar ook de gloednieuwe film Dolittle met Robert Downey Jr. (onder andere bekend als Iron Man). Hieronder vind je het verhaal en de trailer van de film die begin dit jaar nog gewoon in de bioscoop te bekijken was, maar nu al online staat op Amazon’s streamingdienst in Nederland.

Verhaal

Na de dood van zijn vrouw besloot Dr. John Dolittle (Robert Downey, Jr.) zich te verbergen voor de wereld met zijn geliefde dieren. Maar hij moet een reis maken naar een mysterieus eiland om een genezende boom te vinden, wat het enige medicijn is dat de stervende koningin Victoria (Jessie Buckley) in Buckingham Palace kan helpen.

Trailer


Details van de film

Titel: Dolittle
Jaar: 2020
Soort: film
IMDb: 5.6 uit 40,391 stemmen
Categorie: Avontuur, Komedie, Familie
Duur: 1 uur en 41 minuten
Directors: Stephen Gaghan
Schrijvers: Stephen Gaghan, Dan Gregor
Cast: Robert Downey Jr., Antonio Banderas, Michael Sheen
Trailer: Bekijk nu op YouTube
Bestel: Bekijk nu op Bol.com
Kijken: Bekijk nu 30 dagen gratis op Amazon Prime Video

Het volledige aanbod van films en series op Amazon Prime Video in Nederland vind je bij de pagina Amazon Prime Video aanbod.