Waar kun je de film ‘Doggy Style’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Doggy Style (2023) online kijken kunnen. In deze film (ook bekend onder de naam Strays) met stemmen van Will Ferrell en Jamie Fox besluiten twee honden wraak te nemen op hun baasje. Hieronder geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Doggy Style’ (2023) online kijken?

Doggy Style was in augustus 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga meteen naar Doggy Style bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film op 15 november 2023 toen aan het aanbod. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Doggy Style niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxDoggy Style is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
🔜 SkyShowtime➡️ Ga meteen naar SkyShowtime in Nederland. De film is gedistribueerd door Universal Pictures. Dit is een filmstudio die onderdeel uitmaakt van NBCUniversal, wat op zijn beurt weer onder Comcast Corporation valt. Daarom was de kans ook groot dat dit bedrijf de film zou willen uitbrengen op haar nieuwe streamingdienst SkyShowtime. En op 29 maart 2024 is het eindelijk zover.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Doggy Style’ (2023)

Ze zeggen dat honden dol zijn op hun baasjes, maar wat als dat baasje een enorme hufter is? In dat geval wordt het misschien tijd om wraak op hem te nemen, doggy style. Als de naïeve, altijd optimistische borderterriër Reggie door zijn onsympathieke eigenaar Doug in de achterbuurt van de stad wordt achtergelaten, is hij er van overtuigd dat zijn geliefde baasje dat nooit met opzet zou doen.Maar wanneer Reggie kennismaakt met de snel pratende, grofgebekte bostonterriër Bug, een zwerfhond die erg gesteld is op zijn vrijheid en vindt dat een hond met een baasje maar een loser is, realiseert hij zich dat hij in een giftige relatie zat en dat Doug eigenlijk een egoïstische schoft is.

Streaming informatie over de film

TitelDoggy Style / Strays
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 33 minuten
TaalEngels
CategorieKomedie
RegisseurJosh Greenbaum
CastWill Ferrell (Stem), Jamie Foxx (Stem), Will Forte, Isla Fisher (Stem)

Synopsis: Universal Pictures International

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.