Waar kun je de film ‘Dog’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Dog (2022) online kijken kunnen. Deze film, met Channing Tatum als regisseur én als hoofdrolspeler, draait om ex-soldaat Briggs. Hij moet de onhandelbare legerhond Lulu naar de begrafenis van haar overleden baasje brengen. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Dog’ (2022) online kijken?

Dog was in 2022 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

✅ Amazon Prime Video➡️ Ga meteen naar Dog bij Amazon Prime Video. Bij deze streamingdienst is de film sinds 1 juli 2023 zonder aanvullende kosten te streamen. En start je nu je abonnement, dan kun je de eerste 30 dagen gratis kijken.
Pathé Thuis➡️ Ga meteen naar Dog bij Pathé Thuis. Bij deze streamingdienst is de film sinds 6 juli 2022 te koop. Vanaf 20 juli 2022 is het ook mogelijk om de film te huren.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze film niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Dog niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Dog nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Dog’ (2022)

Channing Tatum is terug in de hilarische en hartverwarmende nieuwe film van de makers van Magic Mike. Dog vertelt het verhaal van ex-soldaat Briggs (Channing Tatum) die de taak krijg om legerhond Lulu naar de begrafenis te brengen van haar overleden baasje. Dit lijkt een simpele taak maar tijdens hun reis langs de Pacifische kust, drijft Lulu’s onhandelbare gedrag Briggs tot het uiterste. Hij doet krampachtig zijn best om Lulu onder controle te houden maar hierdoor komen ze juist in de problemen. Waar ze elkaar op het begin niet kunnen luchten of zien, groeien ze gaandeweg naar elkaar toe en kunnen ze het verleden loslaten om de blik op de toekomst te richten.

Dog is het regiedebuut van Channing Tatum, met hoofdrollen van Channing Tatum, Jane Adams, Kevin Nash, Qórianka Kilcher, Ethan Suplee en Emmy-Raver-Lampman.

Streaming informatie over de film

TitelDog
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 41 minuten
TaalEngels
CategorieDrama, Komedie
IMDb6,5 uit 24.000 stemmen
RegisseurChanning Tatum, Reid Carolin
CastChanning Tatum, Jane Adams, Kevin Nash, Q’orianka Kilcher, Emmy-Raver-Lampman, Ethan Suplee

Synopsis: WW Entertainment

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.