Waar kun je de film ‘Dog’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Dog (2022) online kijken kunnen. Deze film, met Channing Tatum als regisseur én als hoofdrolspeler, draait om ex-soldaat Briggs. Hij moet de onhandelbare legerhond Lulu naar de begrafenis van haar overleden baasje brengen. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Dog’ (2022) online kijken?

Pathé Thuis➡️ Ga direct naar Dog bij Pathé Thuis. Bij deze streamingdienst is de film sinds 6 juli 2022 te koop. Vanaf 20 juli 2022 is het ook mogelijk om de film te huren.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze film niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Dog niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Dog nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Dog’ (2022)

Channing Tatum is terug in de hilarische en hartverwarmende nieuwe film van de makers van Magic Mike. Dog vertelt het verhaal van ex-soldaat Briggs (Channing Tatum) die de taak krijg om legerhond Lulu naar de begrafenis te brengen van haar overleden baasje. Dit lijkt een simpele taak maar tijdens hun reis langs de Pacifische kust, drijft Lulu’s onhandelbare gedrag Briggs tot het uiterste. Hij doet krampachtig zijn best om Lulu onder controle te houden maar hierdoor komen ze juist in de problemen. Waar ze elkaar op het begin niet kunnen luchten of zien, groeien ze gaandeweg naar elkaar toe en kunnen ze het verleden loslaten om de blik op de toekomst te richten.

Dog is het regiedebuut van Channing Tatum, met hoofdrollen van Channing Tatum, Jane Adams, Kevin Nash, Qórianka Kilcher, Ethan Suplee en Emmy-Raver-Lampman.

DOG | Official Trailer | MGM Studios

Streaming informatie over de film

TitelDog
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 41 minuten
TaalEngels
CategorieDrama, Komedie
IMDb6,5 uit 24.000 stemmen
RegisseurChanning Tatum, Reid Carolin
CastChanning Tatum, Jane Adams, Kevin Nash, Q’orianka Kilcher, Emmy-Raver-Lampman, Ethan Suplee

Synopsis: WW Entertainment

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.