Nu te huur bij Pathé Thuis: roadtripfilm ‘Dog’ (2022) met Channing Tatum

Hondenliefhebbers en fans van Channing Tatum opgelet! Vanaf vandaag, woensdag 20 juli, is de film Dog (2022) te huur bij Pathé Thuis, voor een prijs vanaf €4,99. Channing Tatum speelt in deze film niet alleen de hoofdrol, maar dit verhaal over legerhond Lulu is ook nog eens zijn regiedebuut.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Channing Tatum speelt de hoofdrol én regisseert de roadtripfilm Dog

In Dog draait het om ex-soldaat Briggs (Channing Tatum), die legerhond Lulu naar de begrafenis van haar overleden baasje moet brengen. Allebei kampen ze met psychische problemen door hun oorlogsverleden. Hun roadtrip en Lulu’s onhandelbare gedrag leidt dan ook tot een bijzondere band tussen de twee. Samen kunnen ze leren het verleden los te laten en de blik op de toekomst te richten, maar daarvoor moeten ze eerst wel het één en ander meemaken.

Channing Tatum speelt in Dog de hoofdrol en is samen met Reid Carolin (Magic Mike) ook verantwoordelijk voor de regie. Hij wordt bijgestaan door acteurs als Jane Adams, Kevin Nash, Q’orianka Kilcher, Emmy-Raver-Lampman en Ethan Suplee. Hieronder bekijk je de trailer van de film.

‘Dog’ is vanaf 20 juli te huur bij Pathé Thuis

De film was eerder al te koop bij Pathé Thuis, maar vanaf woensdag 20 juli 2022 is het ook mogelijk om de film voor een lagere prijs te huren, vanaf €4,99. Als je ervoor kiest om de film te huren, heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek.

Koop je de roadtripfilm, voor een prijs vanaf €9,99, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan en kun je hem meerdere malen zien.

Verhaal en informatie van de film

Channing Tatum is terug in de hilarische en hartverwarmende nieuwe film van de makers van Magic Mike. Dog vertelt het verhaal van ex-soldaat Briggs (Channing Tatum) die de taak krijg om legerhond Lulu naar de begrafenis te brengen van haar overleden baasje. Dit lijkt een simpele taak maar tijdens hun reis langs de Pacifische kust, drijft Lulu’s onhandelbare gedrag Briggs tot het uiterste. Hij doet krampachtig zijn best om Lulu onder controle te houden maar hierdoor komen ze juist in de problemen. Waar ze elkaar op het begin niet kunnen luchten of zien, groeien ze gaandeweg naar elkaar toe en kunnen ze het verleden loslaten om de blik op de toekomst te richten.

Dog is het regiedebuut van Channing Tatum, met hoofdrollen van Channing Tatum, Jane Adams, Kevin Nash, Qórianka Kilcher, Ethan Suplee en Emmy-Raver-Lampman.

TitelDog
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 41 minuten
TaalEngels
CategorieDrama, Komedie
IMDb6,5 uit 24.000 stemmen
RegisseurChanning Tatum, Reid Carolin
CastChanning Tatum, Jane Adams, Kevin Nash, Q’orianka Kilcher, Emmy-Raver-Lampman, Ethan Suplee

Synopsis: WW Entertainment

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.