Waar kun je ‘Doet-ie ’t of doet-ie ’t niet?’ online terugkijken als je de uitzending gemist hebt?

Na 26 jaar keerde op donderdag 18 januari 2024 de spelshow Doet-ie ’t of doet-ie ’t niet terug. Onder leiding van presentator Ruben Nicolai moeten teamcaptains Leonie ter Braak, Roué Verveer en Jelka van Houten bij verschillende opdrachten raden wat mensen zullen doen. De eerste aflevering is inmiddels op tv verschenen, maar wat nou als je de uitzending gemist hebt? Gelukkig kun je alle afleveringen nog online terugkijken. In dit artikel geven wij aan of dit programma op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals NLZIETNetflixViaplayAmazon Prime VideoDisney+HBO MaxVideoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Waar kun je het tv-programma ‘Doet-ie ’t of doet-ie ’t niet’ online terugkijken als je de uitzending gemist hebt?

Wekelijks wordt op donderdag bij RTL 4 om 20:30 uur de spelshow Doet-ie ’t of doet-ie ’t niet uitgezonden op tv. In de onderstaande tabel vind je meer informatie over de streamingmogelijkheden.

✅ NLZIET➡️ Ga meteen naar Doet-ie ’t of doet-ie ’t niet bij NLZIET. Omdat de vernieuwde spelshow op tv wordt uitgezonden, is het mogelijk om alle afleveringen online via NLZIET terug te kijken. Je kunt een abonnement nu 14 dagen gratis uitproberen.
⛔️ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Amazons streamingdienst Prime Video kun je op het moment van schrijven niet dit programma zien.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze spelshow niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Doet-ie ’t of doet-ie ’t niet niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDit tv-programma is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de titel nu niet te zien.
✔️ VideolandRTL is eigenaar van Videoland, waardoor het programma ook op deze streamingdienst terug te kijken is.

Verhaal van ‘Doet-ie ’t of doet-ie ’t niet’

Drie publieksvakken onder leiding van teamcaptains Jelka van Houten, Roué Verveer en Leonie ter Braak strijden voor de felbegeerde winst. In acht spelrondes moet het publiek zien te raden of bepaalde situaties zullen slagen of falen.

Streaming informatie over de serie

TitelDoet-ie ’t of doet-ie ’t niet
Jaar2024-
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalNederlands
CategorieSpelshow, Reality
TeamcaptainsLeonie ter Braak, Roué Verveer en Jelka van Houten
PresentatorRuben Nicolai

Synopsis: Videoland

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.