Waar kun je de documentaire ‘Waanzinnige Wout’ (2024) online kijken?

Veel sportliefhebbers vragen zich af hoe ze naar de documentaire Waanzinnige Wout (2024) online kijken kunnen. In de documentaire blikt Wout Weghorst samen met Koen Weijland terug op zijn bizarre voetbaljaar. Hieronder geven wij aan aan of deze documentaire op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Viaplay, NetflixAmazon Prime VideoDisney+VideolandSkyShowtimeHBO Max of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de documentaire ‘Waanzinnige Wout’ (2024) online kijken?

Waanzinnige Wout ging op zaterdag 24 februari 2024 in première. In de documentaire blikt de spits van Oranje samen met Koen Weijland terug op zijn bizarre voetbaljaar. Ze bespreken onder andere de rol van Weghorst tijdens het WK in Qatar en zijn droomtransfer naar Manchester United. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen van de documentaire per videodienst in Nederland.

✅ Viaplay➡️ Ga meteen naar Waanzinnige Wout bij Viaplay in Nederland. De documentaire is hier op 24 februari aan het aanbod toegevoegd.
⛔️ Disney+De streamingdienst van The Walt Disney Company heeft Waanzinnige Wout helaas niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze documentaire niet kijken bij HBO Max.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je deze documentaire jammer genoeg niet zien.
⛔️ Prime VideoOp Prime Video is Waanzinnige Wout niet te streamen.
⛔️ SkyShowtimeDit video on demand-platform heeft de titel niet in haar catalogus opgenomen.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de documentaire nu niet te vinden.

Streaming informatie over de documentaire

Wout Weghorst schittert op het WK en maakt een droomtransfer naar Manchester United. Samen met Koen Weijland blikt de spits van Oranje terug op dit ultieme hoofdstuk van zijn toch al prachtige jongensboek.

TitelWaanzinnige Wout
Jaar2024
SoortDocumentaire
Duur1 aflevering
TaalNederlands, Engels
CategorieSport

Synopsis: Viaplay

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.