Waar kun je de documentaireserie ‘Lastpak’ (2024) over Noa Lang online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de documentaire ‘Lastpak’ over voetballer Noa Lang uit 2024 online kijken kunnen. In deze vierdelige serie over de controversiële profvoetballer duiken we in de ‘eeuwige lastpak’. Rechtvaardigt de gouden dribbel zijn grote bek? Een ongefilterd verhaal vol bloed, zweet en tegendraadse uitspraken. In dit artikel geven wij aan aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, SkyShowtime, Videoland, Viaplay, HBO Max of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de docuserie ‘Lastpak’ (uit 2024) over het leven van profvoetballer Noa Lang online kijken?

Momenteel speelt Noa Lang voor PSV, de club uit Eindhoven die uitkomt in de Eredivisie en in de Europese Champions League. De vierdelige documentaireserie ‘Lastpak’ over hem is in Nederland maar op één videodienst te zijn en dat is het platform die die Original zelf gelanceerd heeft. Dat doet de streamingdienst overigens vaker, want vorige maand leek heel Nederland nog in de ban van de docuserie Jorik over rapper Lil’ Kleine. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen per platform in Nederland.

Amazon Prime Video➡️ Ga meteen naar Lastpak: Noa Lang bij Amazon Prime Video in Nederland. Alle vier de afleveringen van de documentaireserie zijn hier sinds vrijdag 23 februari 2024 te streamen. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 30 dagen gratis.
⛔️ Disney+De streamingdienst van The Walt Disney Company heeft Lastpak helaas niet in zijn aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze serie niet kijken bij HBO Max.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je deze serie jammer genoeg niet zien.
⛔️ SkyShowtimeDe nieuwe streamingdienst SkyShowtime vertoont de docu niet.
⛔️ ViaplayDit video on demand-platform heeft de titel niet in zijn catalogus opgenomen.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie over Noa Lang nu niet te vinden, terwijl hier wel vaak docu’s over Nederlandse sterren worden uitgezonden.

Verhaal van documentaire ‘Lastpak: Noa Lang’ (2024)

Ervaar de rauwe realiteit van iemand die weigert zich anders voor te doen. Ongeacht wie hij tegenover zich heeft: Erik Ten Hag, Alfred Schreuder of zijn geharde vader Jeffrey. Noa Lang blijft altijd Noa Lang. Zelfs vriend en collega-international Denzel Dumfries ‘begreep hem eerst ook niet’.

Van ruzies op het veld tot confrontaties thuis. Lastpak neemt je mee in het confronterende verhaal van Noa Lang, een man die zijn droomtransfer najaagt in een harde wereld waar de messen zijn geslepen en fouten snel gemaakt zijn. Is hij klaar voor de volgende stap als vader en basisspeler van een Europese topclub?

Streaming informatie en trailer van de serie

TitelLastpak: Noa Lang
Jaar2024
SoortSerie
Duur4 afleveringen
TaalNederlands
CategorieBiografie, Documentaire, Sport

Synopsis: Amazon