Nu te zien: documentaire ‘Staand Verder Leven’ over impact van moord op Peter R. de Vries

Na de uitzending van RTL Boulevard op 6 juli 2021 werd er een aanslag gepleegd op misdaadverslaggever Peter R. de Vries. Negen dagen later overleed hij aan zijn verwondingen. In de documentaire Staand verder leven: Na de moord op Peter R. de Vries blikt Ewout Genemans terug op de heftige periode na de aanslag. Nu te zien op Videoland en op maandag 27 december 2021 om 20:30 uur op TV via de zender RTL 4 en via NLZIET.

Documentaire ‘Staand verder leven: Na de moord op Peter R. de Vries’ op Videoland

Ewout Genemans blikt in de documentaire ‘Staand verder leven: Na de moord op Peter R. de Vries’ samen met de kinderen van Peter, Royce en Kelly, terug op de heftige periode in de dagen na de aanslag. Ook kijken ze samen naar de toekomst.

Ewout interviewt naasten van Peter R. de Vries en spreekt met direct betrokkenen, zoals zijn collega’s bij RTL Boulevard. Wat gebeurde er die week? Wat voor impact hadden de gebeurtenissen op hen? Maar hij gaat ook bijvoorbeeld mee met Royce en Kelly naar de eerste zitting van de rechtszaak over Peter R. de Vries.

De documentaire is sinds maandagochtend 27 december 2021 al te zien via de streamingdienst van RTL. Je kunt hem nu hier bij Videoland kijken.

Reactie van Ewout Genemans

De presentator van de indrukwekkende documentaire, Ewout Genemans, vertelt hierover het volgende: “Peter heeft een enorme nalatenschap en laat een gat achter dat niet gevuld kan worden. Toch zien we in de documentaire hoe zijn kinderen dit, in de geest van Peter, zo goed mogelijk proberen te doen. Zo is Kelly voorzitter geworden van stichting ‘De Gouden Tip’ en staat Royce de familie Verstappen bij in de zaak Nicky Verstappen. Ik ben onder de indruk van de kracht van de familie en voel me vereerd dat ik met hen deze documentaire mag maken.”

Ook op TV te zien: maandag 27 december 2021 om 20:30 uur op RTL 4

Mocht je liever via de televisie naar de aangrijpende documentaire van Genemans kijken, dan is dat ook een mogelijkheid. Op maandagavond 27 december wordt deze docu namelijk om 20:30 uitgezonden via de zender RTL 4. Je kunt ook hier bij NLZIET (14 dagen gratis) live naar de uitzending kijken of ervoor kiezen om hem terug te kijken.


Synopsis: Videoland / RTL