Nieuwe documentaire over keiharde modellenwereld: ‘DOORBREKEN’

De modellenwereld is keihard. Als je niet precies aan de gestelde eisen voldoet, is het bijna onmogelijk om door te breken. RUMAG volgde Noah Zantman (20) in de documentaire DOORBREKEN om hem ondanks zijn lengte proberen te helpen een callback te krijgen in de competitieve modellenwereld. De moraal? Leef je droom, zet altijd door en laat je niet tegenhouden door wat anderen vinden.

Waar gaat de documentaire ‘DOORBREKEN’ over?

Deze docu gaat over Noah Zantman, een jongen van 20 jaar die graag model zou willen worden maar te klein is voor deze industrie. Dat wordt hem veelvuldig duidelijk gemaakt. Toch geeft Noah niet op en gaat hij ervoor.

Noah is geboren in Nederland, maar hij is als jonge jongen al verhuisd naar Miami in Amerika. Daar groeide hij op. Zijn vader woont in Leeuwarden. Sinds kort is Noah terug in Nederland en woont hij bij zijn vader in. Zijn vastberadenheid om het te maken in deze industrie is bewonderingswaardig.

Noah roept de hulp van RUMAG in en samen gaan ze kijken of zijn droom werkelijkheid gemaakt kan worden. Het doel is dat een groot bureau hem toch een callback geeft, ondanks zijn lengte. Ze hebben daarom contact opgenomen met the model convention en hem opgegeven. Gaat het hem lukken?

Documentaire over Noah Zantman (20) in de modellenwereld is via YouTube te bekijken

De 21 minuten-durende docu van RUMAGTV is gelanceerd op YouTube, waardoor hij voor iedereen te bekijken is. Hieronder kun je hem direct streamen.

DOORBREKEN ALS MODEL | RUMAGTV 🎬

Instagram-profiel van Noah Zantman

Wil je meer foto’s van Noah bekijken en op de hoogte blijven van zijn reis door de modellenwereld? Ga dan naar zijn Instagram-pagina en klik op ‘Volgen’.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.