Komt de documentaire over Noa Lang ook op Videoland?

Weinig Nederlandse voetballers doen zo veel stof opwaaien als Noa Lang. Het viel dan ook te verwachten dat hij ooit een eigen documentaire zou gaan krijgen, maar nu is het moment ook eindelijk daar met de opvallend getitelde serie Lastpak. Nu vragen veel mensen zich echter af: komt de docu over de profvoetballer eigenlijk ook op Videoland? En waar kijk je hem anders? In dit artikel delen we alles wat we tot nu toe weten.

Meld je nu aan bij Amazon Prime Video en kijk 30 dagen gratis naar alle films en series op de streamingdienst ✅

Staat of komt de Noa Lang-docu ‘Lastpak’ ook op Videoland?

In februari verscheen de documentaire Lastpak over Noa Lang online. In vier afleveringen komen we alles over de profvoetballer van PSV te weten. We kijken naar zijn ruzies op het veld en confrontaties thuis. De docuserie neemt je mee in het confronterende verhaal van Noa Lang, een man die zijn droomtransfer najaagt in een harde wereld waar de messen zijn geslepen en fouten snel gemaakt zijn. Maar kun je binnenkort eigenlijk ook naar de documentaire over Noa Lang kijken op Videoland?

Helaas is de kans klein dat Lastpak: Noa Lang in de toekomst naar de streamingdienst van RTL komt. De documentaire werd namelijk gemaakt door een ándere streaminggigantAmazon Prime Video—en zij willen hem waarschijnlijk op hun eigen platform houden. Toch hebben we ook goed nieuws voor je, want nieuwe abonnees van deze videodienst kijken de eerste maand helemaal gratis.

Waarom komt de documentaire over de profvoetballer niet op Videoland?

Zoals we hierboven al vertelden, is de docuserie Lastpak gemaakt door Amazon MGM Studios, die verbonden zijn aan de streamingdienst Amazon Prime Video. Deze studio en streamingdienst maakten eerder ook al spraakmakende documentaires over onder andere Lil’ Kleine, Bilal Wahib en Koen Kardashian. Deze docu’s zijn nog niet naar andere video on demand-platformen vertrokken en daarom verwachten we dat Prime Video ook met deze titel de rechten bij zich zal willen houden.

De vierdelige serie zal daarom naar alle waarschijnlijkheid niet op tv komen en ook niet in het aanbod van andere streamingdiensten te vinden zijn in de toekomst. Uiteraard hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als dit verandert en de docuserie wél naar Videoland komt.

‘Lastpak: Noa Lang’ online kijken

Lastpak is voorlopig dus nog niet op Videoland te vinden. Hieronder laten we de meest recente streamingmogelijkheden zien.

Amazon Prime Video➡️ Ga meteen naar Lastpak: Noa Lang bij Amazon Prime Video in Nederland. Alle vier de afleveringen van de documentaireserie zijn hier sinds vrijdag 23 februari 2024 te streamen. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 30 dagen gratis.
⛔️ Disney+De streamingdienst van The Walt Disney Company heeft Lastpak helaas niet in zijn aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze serie niet kijken bij HBO Max.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je deze serie jammer genoeg niet zien.
⛔️ SkyShowtimeDe nieuwe streamingdienst SkyShowtime vertoont de docu niet.
⛔️ ViaplayDit video on demand-platform heeft de titel niet in zijn catalogus opgenomen.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie over Noa Lang nu niet te vinden, terwijl hier wel vaak docu’s over Nederlandse sterren worden uitgezonden.

Verhaal van docu over Noa Lang

In deze vierdelige serie over de controversiële profvoetballer Noa Lang duiken we in de ‘eeuwige lastpak’. Rechtvaardigt de gouden dribbel zijn grote bek? Een ongefilterd verhaal vol bloed, zweet en tegendraadse uitspraken. Ervaar de rauwe realiteit van iemand die weigert zich anders voor te doen. Ongeacht wie hij tegenover zich heeft: Erik Ten Hag, Alfred Schreuder of zijn geharde vader Jeffrey. Noa Lang blijft altijd Noa Lang. Zelfs vriend en collega-international Denzel Dumfries ‘begreep hem eerst ook niet’. Is hij klaar voor de volgende stap als vader en basisspeler van een Europese topclub?


Synopsis: Amazon