Waar kun je de serie ‘Doctor Who’ (2005-) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie Doctor Who (2005-) online kijken kunnen. Dit gigantische kijkcijferkanon telt inmiddels al 14 seizoenen en wordt op IMDb beoordeeld met een uitstekende score van 8,6 uit 223.000 stemmen. Hiermee is het op het moment van schrijven de #205 best beoordeelde serie aller tijden. In dit artikel geven wij aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Netflix, Disney+, HBO Max, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de serie ‘Doctor Who’ (2005-) online kijken?

Er is op het moment van schrijven één streamingdiensten in Nederland die Doctor Who vertoont. In de onderstaande tabel vind je welke video on demand-platforms deze titel momenteel wel en niet in het aanbod van Nederland opgenomen hebben.

✅ Amazon Prime Video➡️ Ga meteen naar Doctor Who bij Amazon Prime Video. Bij dit video on demand-platform zijn de eerste tien seizoenen momenteel exclusief te zien. Je kunt nu de eerste 30 dagen gratis kijken naar alle films en series op deze streamingdienst.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze serie niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Doctor Who niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze serie is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Doctor Who nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Doctor Who’ (2005-)

De serie Doctor Who gaat over een alien onder de naam Doctor. Dit wezen lijkt misschien op een mens, maar is in feite een Time Lord die is gevlucht van de planeet Gallifrey. Hiermee wordt door tijd en ruimte gereisd in het gezelschap van één of meerdere reisgenoten.

Doctor Who - Official Trailer

Streaming informatie over de serie

TitelDoctor Who
Jaar2005-
SoortSerie
Duur14 seizoenen
TaalEngels
CategorieAvontuur, Drama, Sci-Fi
IMDb8,6 uit 223.000 stemmen
MakerSydney Newman
CastDavid Tennant, Matt Smith, Jenna Coleman, Karen Gillan, Peter Capaldi, Arthur Darvill, Billie Piper, Nicholas Briggs, Jodie Whittaker