Disney+ maakt online releasedatum van ‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’ bekend

Iedereen die Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022) nog niet in de bioscoop heeft gezien (of de film nóg een keer wil bekijken) opgelet: Disney+ heeft zojuist de online releasedatum van de film bekendgemaakt. Op woensdag 22 juni 2022 verschijnt de Marvel-film met Benedict Cumberbatch op de streamingdienst.

→ Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Star, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’ vanaf 22 juni te zien op Disney+

Doctor Strange in the Multiverse of Madness, de tweede film met Benedict Cumberbatch als Doctor Strange in de hoofdrol, verschijnt op woensdag 22 juni op Disney+. Dit maakte Marvel bekend door middel van onderstaande Instagram-post.

Hiermee is de film eerder dan verwacht online te streamen. Gemiddeld worden de nieuwste Marvel-films namelijk 70 dagen na de bioscooppremière gelanceerd op Disney+. Aangezien Doctor Strange in the Multiverse of Madness pas op 4 mei 2022 in de bioscoop verscheen, hadden we de film rond 13 juli op de streamingdienst verwacht. Nu kunnen we al eerder genieten van de avonturen van Doctor Strange, die in deze nieuwe film met behulp van Wanda en nieuwe superheld America Chavez door het multiversum reist. Benieuwd of de film de moeite waard is? Lees onze recensie.

Verhaal en informatie van de film

In Marvel Studios’ Doctor Strange in the Multiverse of Madness onthult het MCU de Multiverse en verlegt het zijn grenzen verder dan ooit tevoren. Met hulp van bekende en nieuwe helden verkent Doctor Strange de gevaarlijke realiteiten en uithoeken van de Multiverse en neemt hij het op tegen een mysterieuze, nieuwe vijand.

TitelDoctor Strange in the Multiverse of Madness
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 55 minuten
GenreActie, Avontuur, Fantasy
Online releasedatum22 juni 2022
RegisseurScott Derrickson
CastBenedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Chiwetel Ejiofor, Benedict Wong, Xochitl Gomez, Michael Stuhlbarg, Rachel McAdams, Patrick Stewart, Adam Hugill

Synopsis: The Walt Disney Company

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.