Gloednieuwe westernserie ‘Django’ is vanaf deze week te zien

Fan van de film Django uit 1966? Dan hebben we een gloednieuwe kijktip voor je! Vanaf deze zondag, de 23ste, kun je op Canal+ Series terecht voor de serie Django. Deze is gebaseerd op de westernklassieker, wordt gedragen door topacteurs als Matthias Schoenaerts en Noomi Rapace en is volgens de eerste kijkers een echte aanrader.

→ Meld je nu aan bij Canal Digitaal en kijk gratis de eerste week live en terug naar alle voetbalwedstrijden bij ESPN 1, 2, 3 én 4, bekroonde films & series, 60+ tv-zenders en meer ✅

Hier gaat de serie ‘Django’ over

Het is eind 1800 en we volgen de uitgeputte cowboy Django. Hij denkt zijn dochter verloren te hebben tijdens een grootschalig gevecht, maar laat het er niet bij zitten en blijft naar haar zoeken. Uiteindelijk vindt hij haar in New Babylon, een stad op de bodem van een krater, waar ze op het punt staat om met de stichter John Ellis te trouwen. Ze is er echter van overtuigd dat haar vader verantwoordelijk was voor het bloedbad en dus haar hele familie doodde. Django doet er alles aan om een tweede kans te krijgen.

De serie wordt gedragen door de Belgische acteur Matthias Schoenaerts (The Danish Girl) als Django. Naast hem schitteren Nicholas Pinnock (Captain America: The First Avenger), Lisa Vicari (Dark) en Noomi Rapace (Millennium-serie). Hieronder bekijk je alvast de eerste beelden om in de stemming te komen.

‘Django’ komt op op 23 april naar Canal+ Series

Het eerste seizoen van de westernserie komt op zondag 23 april naar Canal+ Series. Bij deze streamingdienst kijk je de eerste week gratis, waarna je vanaf €14,95 per maand al een abonnement kunt afsluiten.

Met dit abonnement kan je niet alleen naar tientallen films en series kijken, maar krijg je ook toegang tot ruim 60 tv-zenders en ESPN Compleet, om ook naar alle Eredivisiewedstrijden te kunnen kijken (plus de Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Europa League, Conference League, grote Amerikaanse sportcompetities als de NBA, NHL, NFL, MLB en nog veel meer).

📺 Op de hoogte blijven van de nieuwste films en series op Canal+ Series? Houd dan vooral onze website in de gaten, laat je informeren via je mail of volg ons op social media.

Meer informatie over de serie

Een revolverheld in het Wilde Westen is op zoek naar zijn dochter die acht jaar geleden ontsnapte aan de moord op zijn familie.

TitelDjango
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieDrama, Western
CastMatthias Schoenaerts, Nicholas Pinnock, Lisa Vicari, Noomi Rapace, Jyuddah Jaymes, Eric Kole, Benny O. Arthur

Synopsis: Canal+ Series

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.