Disney+ deelt eerste beelden van ‘Loki’ seizoen 2 en andere verwachte series en films

2023 wordt een goed jaar voor de abonnees van Disney+, zo lijkt de streamingdienst duidelijk te willen maken met de gloednieuwe video die zij vandaag gedeeld hebben. Hierin komen beelden van het tweede seizoen van Loki, Star Wars-serie Ahsoka en andere in het volgende jaar verwachte series en film voorbij. Je bekijkt de video hierboven.

Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Dit staat ons allemaal te wachten op Disney+ in 2023

2023 belooft een druk jaar te worden voor Marvel-, Star Wars– en Disney-fans. In de gloednieuwe teaser die Disney+ met ons gedeeld heeft maken ze ons klaar voor alle nieuwe series en films die eraan zitten te komen, en dit maakt zeker nieuwsgierig! Zo komt seizoen 2 van Loki uiteraard voorbij. We wisten al dat Tom Hiddleston zou terugkeren als Loki, maar nu kunnen we ook eindelijk de eerste beelden van de gloednieuwe afleveringen zien. Wanneer de serie zal terugkeren is overigens nog niet bekendgemaakt.

Loki is natuurlijk niet de enige die langskomt in de teaser van Disney+. Zo zien we beelden van het derde seizoen van The Mandalorian, dat op 1 maart 2023 in première zal gaan, en de Pixar-serie Win or Lose. Ook zijn er voor het eerst beelden te zien van Star Wars-serie Ahsoka, waarin we meegenomen worden in het achtergrondverhaal van deze Jedi.

Qua films kunnen we uitkijken naar de komst van hitfilm Black Panther: Wakanda Forever naar de streamingdienst—wat volgens onze berekeningen rond 18 januari 2023 zou moeten zijn—en de remake van klassieker Peter Pan. Genoeg om naar uit te kijken dus!

📺 Je leest welke grote series volgend jaar een nieuw seizoen krijgen in ons overzicht van series die in 2023 terugkeren.

Alle films en series die op Disney+ verschijnen per week en maand

Naast al deze toppers verschijnen er in 2023 nog veel meer nieuwe films en series op Disney+. Benieuwd welke releases er allemaal op de planning staan? Ga naar het overzicht met nieuwe films en series op Disney+ per maand of bekijk wat er binnenkort naar de streamingdienst gaat komen.

Verder kunnen we je natuurlijk ook altijd op de hoogte houden via je mail en laten we de grootste nieuwtjes ook altijd weten via onze social media-kanalen.


Afbeelding: Marvel Studios / The Walt Disney Company

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.