Disney+ Star

Op 23 februari 2021 wordt Disney+ Star gelanceerd en zullen er maar liefst 1.000 nieuwe films en series voor volwassenen op streamingdienst Disney+ verschijnen. Op deze pagina vind je informatie en nieuws over Disney+ Star, maar ook over de prijsverhoging en de verwachtingen voor het nieuwe aanbod van Disney's video on demand-platform. Disney+ heeft exclusieve films en series van Walt Disney, Star Wars, Marvel, Pixar en National Geographic. Een abonnement op Disney+ is nu nog te verkrijgen voor maar €6.99 per maand. Via deze pagina kun je direct naar alle films en series op Disney+ kijken en krijg je flinke korting op een jaarabonnement!

Disney+ Star in getallen

Lancering op 23 februari 2021

1.000 nieuwe films en series voor volwassenen

Prijsverhoging van 29% voor nieuwe abonnees

Informatie over Disney+ Star

Disney+ maakt eerste Star-titels bekend: How I Met Your Mother, Die Hard, Desperate Housewives, Prison Break, Family Guy en meer

Disney+ laat weten dat onder andere op Star de films en series Die Hard, How I Met Your Mother, Prison Break, 24 en meer zullen verschijnen.

Disney+ Star aanbod van films en series

Bekijk alle films en series die op Disney Plus Star verschijnen bij de lancering op 23 februari 2021. Vind de verwachte en bevestigde titels.

Disney+ voegt met Star 1.000 nieuwe films en series voor volwassenen toe, maar wordt wel duurder

Vanaf 23 februari 2021 gaat de prijs van Disney+ omhoog, maar komen er onder de categorie Star 1.000 films en series voor volwassenen aan.

Wanneer en voor wie gaat de prijsverhoging bij Disney+ in?

Vanaf 23 februari 2021 betaal je 29% meer voor een abonnement op streamingdienst Disney+, maar voor wie geldt die prijsverhoging?

Zo kijk je gratis naar Disney+ tot mei 2021

Bespaar nu tot 35% op een abonnement bij Disney+ en kijk uiterlijk tot mei 2021 gratis naar alle films en series op de streamingdienst.

Zo verander je jouw Disney Plus-abonnement van maand naar jaar (of andersom)

Zet in deze 3 simpele stappen je maandabonnement bij Disney+ om naar een jaarabonnement (of omgekeerd). Zo stel je de prijsverhoging uit.