Prijs van Disney+ alleen vandaag nog 22% lager door toevoeging Star

Het is bijna zo ver! Morgen, 23 februari 2021, is een historische dag voor het landschap van de streamingdiensten wanneer Disney+ zich definitief gaat mengen in de strijd om abonnees van alle leeftijden door in het eerste jaar meer dan 1.000 nieuwe films en series voor volwassenen toe te voegen. Alleen vandaag betaal je nog 22% minder voor een Disney+ abonnement, want morgen gaat de prijs omhoog door de toevoeging van de nieuwe categorie Star. Hieronder leggen we uit hoe je maximaal korting pakt op de kosten een abonnement. Veel kijkplezier!

Prijs van Disney+ omhoog door de komst van nieuwe categorie Star

Over luttele uren is het zo ver, want dan komt de nieuwe categorie Star naar Disney+ en worden er op de eerste dag meteen 315 nieuwe films en series voor volwassenen. In het eerste jaar zullen er welgeteld 1.000 nieuwe films en series voor oudere kijkers toegevoegd worden aan het aanbod van de streamingdienst, wat ongekend veel is voor een nieuw aantal toevoegingen aan een video on demand-platform in één dag. Disney+ gaat hiermee direct de strijd aan met concurrenten als Netflix en Amazon Prime Video.

→ Bekijk direct het volledige aanbod van Disney+ Star in een handig overzicht op Streamwijzer ✅

In het aanbod is te zien dat er direct op de eerste dag films en series van absolute topkwaliteit als Grey’s Anatomy, Deadpool, Prison Break, Die Hard en nog heel veel meer naar de streamingdienst zullen komen. De afgelopen week hebben we in 6 delen steeds 10 titels uitgelicht die online te zien zullen zijn. Bekijk hiervoor onze overzichten in deel 1, deel 2, deel 3, deel 4, deel 5, en deel 6 om alvast op de hoogte te zijn van de nieuwe titels op Disney+.

Infographic: zo bespaar je alleen vandaag nog 22% op de kosten van een Disney+ abonnement

Als je op dit moment nog geen abonnement hebt op Disney+, dan vraag je je natuurlijk af hoe je de laagste prijs voor je abonnement kunt betalen en hoe je nu nog flinke korting kunt pakken. Ook huidige abonnees zijn benieuwd wat er precies met de kosten van hun lidmaatschap staat te gebeuren.

Het blijkt dat je het meest voordelig uit bent qua prijs door vandaag nog een jaarabonnement af te sluiten (vóór 23 februari 2021, want dan krijg je 12 maanden lang 22% korting) of anders door nog vóór 23 februari 2021 een maandabonnement te nemen om 6 maanden lang 22% korting te krijgen. Hieronder vind je hoe dit werkt in een overzichtelijke infographic.

Maandabonnement jaarabonnement Disney Plus Star 23 februari 2021
Bespaar nu 22% op een Disney+ abonnement door vóór 23 februari 2021 een lidmaatschap te nemen. Je krijgt vanaf 23 februari ook direct toegang tot alle nieuwe films en series voor volwassenen die door de komst van Star worden toegevoegd.

Ga direct naar Disney+ om een abonnement te nemen ✅

Hoe werkt die prijsverhoging precies?

Zoals je ziet, betaal je als huidige abonnee de oude verlaagde prijs tot de eerste facturering na 23 augustus 2021 (minstens 6 maanden korting).

Als je een jaarabonnement vóór de 23e van februari neemt, betaal je 1 jaar lang de oude prijs van €69.99 en daarna €89.90. Als je dit na 23 februari doet, betaal je direct de nieuwe prijs van €89.90 per jaar.

Wie een maandabonnement neemt vóór 23 februari 2021, betaalt tot 23 augustus 2021 de oude prijs van €6.99 per maand en vervolgens €8.99 per maand. Neem je een maandabonnement na 23 februari? Dan betaal je direct de verhoogde prijs van €8.99 per maand.

Prijs vóór 23 februari 2021Prijs na 23 februari 2021
€6.99 per maand€8.99 per maand
€69.99 per jaar€89.90 per jaar