Deze 10 steengoede films en series verschijnen volgende week op Disney+ Star

Goed nieuws, want er komen volgende week dinsdag direct 315 nieuwe films en series voor volwassenen naar Disney+ door de lancering van de nieuwe categorie Star. Hieronder vind je een greep van 10 films en series op Disney+ Star die direct online zullen verschijnen bij de lancering.

10x Films en series die op Disney+ Star komen op 23 februari 2021

Op 23 februari 2021 wordt de nieuwe categorie Star aan Disney+ toegevoegd met direct 315 films en series voor volwassenen. Het aanbod van Disney+ Star wordt in het eerste jaar aangevuld tot meer dan 1.000 nieuwe titels. De prijs van Disney+ wordt wel met 22% verhoogd. Meer informatie vind je op de overzichtspagina van Disney+ Star.

We lichten deze week meermaals 10 films en series uit die naar Disney+ Star komen op 23 februari bij de lancering:

Ga naar deel 2 van de nieuwe toptitels op Disney+ Star 2️⃣

Ga naar deel 3 van de nieuwe toptitels op Disney+ Star 3️⃣

Ga naar deel 4 van de nieuwe toptitels op Disney+ Star 4️⃣

Ga naar deel 5 van de nieuwe toptitels op Disney+ Star 5️⃣

Ga naar deel 6 van de nieuwe toptitels op Disney+ Star 6️⃣

1. The Walking Dead (seizoen 1-10)

Sheriff Afgevaardigde Rick Grimes wordt in The Walking Dead neergeschoten en raakt in een coma. Wanneer hij wakker wordt bevindt hij zich in een Zombie Apocalyps. Hij weet niet wat hij moet doen en gaat op zoek naar zijn familie. Als hij dat gedaan heeft, wordt hij aan een groep gekoppeld en wordt hij de leider. Hij neemt de leiding en probeert deze groep mensen te helpen overleven, een plek te vinden om te wonen en ze aan voedsel te helpen. Deze show gaat helemaal over overleven, de risico’s en de dingen die je moet doen om te overleven.

2. Red Sparrow (2018)

Een jonge Russische inlichtingenofficier krijgt de opdracht een CIA-agente te verleiden die de meest gevoelige penetratie van de Russische inlichtingendienst van de CIA behandelt. De twee jonge agenten komen met elkaar in botsing in een geladen sfeer van list, bedrog en onvermijdelijk verboden passie, die niet alleen hun levens bedreigt, maar ook die van anderen.

3. Glee (seizoen 1-6)

Een groep ambitieuze buitenbeentjes probeert te ontsnappen aan de harde realiteit van de middelbare school door lid te worden van een glee club onder leiding van een gepassioneerde leraar Spaans.

4. Planet of the Apes (2001)

In 2029 stort een astronaut van de luchtmacht neer op een mysterieuze planeet waar geëvolueerde, pratende apen een ras van primitieve mensen overheersen. Ook de film uit 1968 verschijnt dezelfde dag nog op Disney+ Star.

5. Grey’s Anatomy (seizoen 1-16)

Een medisch drama rond Meredith Grey, een aspirant-chirurg en dochter van een van de beste chirurgen, Dr. Ellis Grey. Gedurende de serie gaat Meredith door professionele en persoonlijke uitdagingen samen met collega-chirurgen in het Seattle Grace Hospital.

6. The Maze Runner (2014)

Thomas wordt in een gemeenschap van jongens geplaatst nadat zijn geheugen is gewist. Hij komt er al snel achter dat ze allemaal gevangen zitten in een doolhof waarin hij zijn krachten moet bundelen met andere “runners” om een kans op ontsnapping te maken. Ook Maze Runner: The Death Cure en Maze Runner: The Scorch Trials verschijnen direct op Disney+ Star op dezelfde dag.

7. Family Guy (seizoen 1-18)

Ziek, gestoord en politiek incorrect, de tekenfilmserie gaat over de avonturen van de familie Griffin. Peter en zijn huisvrouw Lois wonen in Quahog, R.I., en hebben drie kinderen. Meg, het oudste kind, is een sociaal buitenbeentje, en de tiener Chris is onhandig en weet niet goed wat hij met het andere geslacht aanmoet. De jongste, Stewie, is een geniale baby die erop uit is zijn moeder te vermoorden en de wereld te vernietigen. De pratende hond Brian houdt Stewie in toom terwijl hij martini’s drinkt en zijn eigen levensproblemen op een rijtje zet.

8. Braveheart (1995)

William Wallace is een Schotse rebel die een opstand leidt tegen de wrede Engelse heerser Edward the Longshanks, die de kroon van Schotland voor zichzelf wil erven. Toen hij nog een jonge jongen was, verloren William Wallace’s vader en broer, samen met vele anderen, hun leven toen ze probeerden Schotland te bevrijden. Nadat hij nog een van zijn dierbaren heeft verloren, begint William Wallace aan zijn lange zoektocht om Schotland voor eens en altijd te bevrijden, samen met de hulp van Robert the Bruce.

9. Scandal (seizoen 1-7)

Een voormalig Witte Huis-communicatiedirecteur begint haar eigen crisismanagementbedrijf, maar realiseert zich dat haar cliënten niet de enigen zijn met geheimen.

10. Kingsman: The Secret Service (2014)

Een spionageorganisatie rekruteert een veelbelovend straatjochie in het trainingsprogramma van het agentschap, terwijl er een wereldwijde dreiging uitgaat van een doorgedraaid technisch genie. Ook Kingsman: The Golden Circle komt dezelfde dag online op Disney+ Star.

Alle 315 films en series die direct op Disney+ Star verschijnen

In totaal zullen er in het eerste jaar 1.000 nieuwe films en series voor volwassenen op Disney+ verschijnen na de lancering van de nieuwe categorie Star, maar op de eerste dag worden er direct 315 titels online geplaatst. Op de pagina met het complete aanbod van Disney+ Star vind je welke films en series inmiddels bevestigd zijn door de streamingdienst voor de lancering op en na 23 februari 2021.

Meer film- en serietips na het bingewatchen

Ben je fan van andere toptitels op Disney+ of andere streamingdiensten in Nederland? Neem dan ook eens een kijkje tussen de aangeraden films en series na Virgin River, na The Queen’s Gambit en na Lupin. Verder vind je op Streamwijzer in deze koude tijd ook 10 kijktips om de sneeuwstorm mee door te komen. Zo ben je verzekerd van de ideale film of serie op jouw favoriete video on demand-platform!