Let op: Disney+ verhoogt binnenkort (alweer) de prijzen

In januari voerde Disney+ al een prijsverhoging door, waarbij de maandelijkse prijs steeg van €8,99 naar €9,99 en de prijs van een jaarabonnement verhoogd werd van €89,90 naar €99,90. Echter moeten abonnees binnenkort nóg meer betalen. De streamingdienst van The Walt Disney Company geeft op hun homepage namelijk aan dat de maandelijkse prijs binnenkort €10,99 zal bedragen.

Disney+ voert binnenkort een prijsverhoging door

Op 25 januari 2023 voerde Disney+ een prijsstijging van 11% door voor nieuwe klanten. Nu blijkt dat de streamingdienst nog niet klaar is met het verhogen van de prijzen. Binnenkort zal de maandelijkse prijs namelijk stijgen naar €10,99. Dit heeft Disney op hun homepage bekendgemaakt. De prijs van een jaarabonnement zal €109,90 worden.

De prijsverhoging geldt voor nieuwe en bestaande abonnees. Voor nieuwe abonnees wordt dit doorgevoerd op 1 november, voor bestaande abonnees op 6 december, zo heeft een medewerker van Disney+ aan de redactie van Streamwijzer bevestigd. In een statement zeiden zij hier het volgende over:

🗣️ “Als u een nieuwe klant bent, gaan de prijzen op 1 november omhoog. Als u een bestaande abonnee bent, dan begint het op 6 december.”
– Medewerker Disney+

Aanbieding: tijdelijk 80% korting op een maandabonnement

De aankondiging van de prijsstijging komt op hetzelfde moment als Disney+ een dikke aanbieding lanceert. Omdat de streamingdienst deze maand vier kaasjes uitblaast, trakteren ze nieuwe abonnees op een fikse korting. Iedereen die tussen woensdag 6 september en woensdag 20 september een abonnement afsluit, betaalt voor de eerste drie maanden slechts €1,99 (per maand).

Ten opzichte van de oude abonnementsprijs van €9,99 levert dit een korting van maar liefst 80% op en een totale besparing van €24. Na de drie maanden ga je automatisch over naar de normale abonnementsprijs. Dit zal de “dan geldende maandelijkse prijs van €10,99” bedragen.

→ Meld je hier aan bij Disney+ en kijk de drie eerste maanden voor €1,99 (per maand) naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney 🍿

Meer informatie over Disney+

Meer weten over de streamingdienst? Houd dan vooral onze website in de gaten. Wij geven altijd aan wanneer nieuwe films verwacht worden en houden per maand bij welke nieuwe content er naar de streamingdienst komt. Ook informeren we je over al het laatste nieuws via je mail en onze social media-kanalen.


Afbeelding ter illustratie

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.