‘De Phineas en Ferb Film: Candace tegen het Heelal’ staat nu op Disney+

Er is weer een nieuwe toptitel gearriveerd op de meest magische streamingdienst van Nederland! Vanaf vandaag, vrijdag 28 augustus 2020, is De Phineas en Ferb Film: Candace tegen het Heelal op Disney+ te bekijken. Klik op de rode knop hieronder om direct naar Disney+ te gaan of lees verder om meer over de gloednieuwe film te weten te komen.

De Phineas en Ferb Film: Candace tegen het Heelal (2020) op Disney+ Nederland

Hieronder vind je de trailer en het verhaal van Phineas en Ferb’s gloednieuwe film, waarin ze planeten oversteken om hun geliefde zus te redden van aliens.

Verhaal

Het lukt Candace maar niet om haar vrolijke broertjes, Phineas en Ferb, te betrappen. Ze heeft het gevoel alsof het hele heelal tegen haar is. Maar dan wordt ze ontvoerd naar een verre planeet door aliens die haar zien als hun verlosser! Ondertussen reizen Phineas & Ferb door het heelal om Candace te redden, terwijl ze steeds meer sinistere geheimen ontdekken over de aliens.

Trailer

Bekijk hieronder de trailer van de film De Phineas en Ferb Film: Candace tegen het Heelal uit 2020.

Phineas and Ferb The Movie: Candace Against The Universe | Official Trailer | Disney+

Details van de film

Titel: De Phineas en Ferb Film: Candace tegen het Heelal
Soort: Film
Jaar: 2020
Duur: 1 uur en 26 minuten
Categorie: Animatie, Avontuur, Komedie
IMDb: 6.4 uit 67 stemmen
Regisseur: Bob Bowen
Schrijvers: Dan Povenmire, Jeff ‘Swampy’ Marsh
Cast: Vincent Martella, Dee Bradley Baker, Ashley Tisdale
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Kijken: Bekijk direct op Disney+

Het volledige aanbod van films en series op Disney+ vind je bij de pagina met het volledige Disney+ aanbod in Nederland.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.