Gloednieuwe Marvel-film Eternals (2021) nu ‘gratis’ te zien op Disney+

Een paar weken geleden bracht Streamwijzer je de wereldwijde primeur van Eternals‘ release datum op de magische streamingdienst Disney+ en inmiddels is het dan toch echt zo ver. De superheldenfilm van Marvel is vanaf woensdag 12 januari 2022 te zien op Disney’s videodienst. Er is geen VIP-toegang vereist, dus iedereen met een abonnement kan om 09:00 uur stipt beginnen met streamen.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Disney+ voegt Marvel’s superheldenfilm ‘Eternals’ toe op woensdag 12 januari

Met een IMDb-score van 6,8 uit 10 is het zeker niet de hoogst beoordeelde Marvel-film tot nu toe, maar dat hoeft de pret niet te drukken. Wereldwijd keken er in de bioscopen al ontzettend veel mensen naar Gemma Chan, Richard Madden, Angelina Jolie en andere supersterren in Eternals en nu is de tijd voor de streamers aangebroken.

Vanaf 09:00 uur ’s ochtends zal Eternals op woensdag 12 januari 2022 op Disney+ te zien zijn. Dat is 70 dagen na de bioscooprelease in Nederland, zoals we inmiddels wel vaker gewend zijn van The Walt Disney Company. Ga direct naar Eternals op Disney+ en begin met kijken. Er is geen bijbetaling in de vorm van VIP-toegang nodig, dus iedere abonnee kan de film meteen zien.

Check alvast de trailer

De trailer biedt altijd een heerlijk eerste inkijkje in je volgende streaming avontuur. Bekijk hieronder dus maar vast de eerste beelden van Marvel’s nieuwe superheldenfilm om alvast een indruk te krijgen van wat je te wachten staat. Veel kijkplezier gewenst!

Eternals (film, 2021): verhaal en informatie

Marvel Studios’ Eternals volgt een groep helden van voorbij de sterren die de Aarde sinds de dageraad van de mens. Wanneer monsterlijke wezens genaamd de Deviants, lang verloren gewaand op mysterieuze wijze terugkeren, worden de Eternals gedwongen zich te herenigen om de mensheid opnieuw te verdedigen.

TitelEternals
SoortFilm
Jaar2021
TaalEngels
Duur2 uur en 37 minuten
CategorieActie, Avontuur, Drama
IMDb6,8 uit 106.000 stemmen
RT Tomatometer48% uit 359 recensies
RT Audience Score80% uit meer dan 5.000 stemmen
MakersChloé Zhao
CastGemma Chan, Richard Madden, Angelina Jolie, Kumail Nanjiani, Lia McHugh, Brian Tyree Henry, Lauren Ridloff, Barry Keoghan, Ma Dong-seok

Synopsis: Disney+