Laatste kans: nog maar één dag 80% korting op Disney+

Disney+ stunt nog maar heel even met een gigantische kortingsactie. Op dit moment profiteert iedereen die een nieuw abonnement afsluit de eerste drie maanden namelijk van maar liefst 80% korting. Dit betekent dat je slechts €1,99 per maand kwijt bent, in plaats van de gebruikelijke €9,99 per maand. Maar je moet er wel snel bij zijn, want woensdag 20 september is alweer de laatste dag van de actie.

Disney’s gigantische kortingsactie loopt bijna af

Op 6 september 2023 werd er door Disney+ een spetterende kortingsactie gelanceerd. Nieuwe (of terugkerende) klanten betalen tijdelijk voor de eerste drie maanden slechts €1,99 (per maand). Normaal gesproken ben je voor een Disney+-abonnement €9,99 per maand kwijt, dus dit betekent dat je met de aanbieding profiteert van maar liefst 80% korting. Je kunt drie maanden naar het volledige aanbod van de streamingdienst kijken voor maar €5,97; ruim drie euro minder dan je op dit moment voor één maand betaalt. In totaal bespaar je €24.

Geïnteresseerd? Wees er dan snel bij, want de actie loopt bijna af. Alleen vandaag en morgen kunnen nieuwe abonnees nog profiteren van de korting, maar na woensdag 20 september ga je weer gewoon de normale prijs betalen. 👉 Meld je nu aan bij Disney+ en kijk de drie eerste maanden voor €1,99 (per maand) naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney.

Prijzen Disney+ gaan binnenkort omhoog

Besluit je voor de actie te gaan, dan is het goed om te weten dat je na de eerste drie maanden weer automatisch overgaat naar de normale abonnementsprijs. Dit zal €10,99 per maand zijn, in plaats van €9,99 per maand. De streamingdienst heeft namelijk besloten de prijzen te verhogen.

Op 25 januari van dit jaar voerde Disney+ al een prijsstijging van 11% door. Nu gaan nieuwe én bestaande abonnees dus nogmaals meer betalen. Voor nieuwe abonnees wordt de prijsverhoging doorgevoerd op 1 november 2023, voor bestaande abonnees op 6 december 2023, zo heeft een medewerker van Disney+ aan de redactie van Streamwijzer bevestigd. De prijs van een jaarabonnement stijgt ook, van €99,90 naar €109,90.

Meer informatie over Disney+

Meer weten over de nieuwste films en series op de streamingdienst? Houd dan vooral onze website in de gaten. Wij geven altijd aan wanneer nieuwe films verwacht worden en houden per maand bij welke nieuwe content er naar de streamingdienst komt.

Next On Disney+ | September 2023

Afbeelding ter illustratie

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.