Enorme korting bij Disney+: alle films en series kijken voor maar €1,99

Afgelopen donderdag is het Disney+ Day en dat wordt gevierd met een gigantische korting van wel 77%. Inmiddels is de laatste week van de actie ingegaan en dat betekent dat iedereen die nu nog een abonnement afsluit op Disney+ een maand lang naar het complete aanbod van de streamingdienst kan kijken voor slechts €1,99. Normaal gesproken kost een maandelijks abonnement je €8,99, dus dit betekent dat je flink kunt besparen. De actie loopt nog tot en met 19 september.

Profiteer van één maand Disney+ met 77% korting

Disney+ Day is de dag waarop de streamingdienst haar derde verjaardag viert, en dit doen ze door flink uit te delen. Op dit moment kun je dus tijdelijk een abonnement afsluiten en betaal je slechts €1,99 voor de eerste maand. Dit levert je een korting van 77% op. Een goed moment om een abonnement uit te proberen en te zien wat dit video on demand-platform eigenlijk allemaal te bieden heeft.

Deze actie loopt van 8 september tot en met 19 september om 23:59 PST (dat is hier op 20 september om 08:59 uur ’s ochtends). 👉 Meld je hier aan bij Disney+ en kijk je eerste maand voor €1,99 naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney.

Na de eerste maand ga je automatisch over naar de normale abonnementsprijs van €8,99 per maand, al is het natuurlijk ook mogelijk om het abonnement na een maandje proberen op te zeggen.

Nieuwe films en series voor Disney+ Day

Ook goed om te weten: omdat het Disney+ Day is zijn er vandaag een flink aantal nieuwe films en series aan het aanbod toegevoegd. Hierbij kun je denken aan de Marvel-film Thor: Love and Thunder, de live-actionfilm Pinocchio en de animatieserie Cars on the Road. In de video hieronder zie je nog meer nieuwe titels.

Meer informatie over Disney+

Op de hoogte blijven van de nieuwste films en series op de streamingdienst? Houd dan vooral onze website in de gaten. Wij geven altijd aan wanneer nieuwe films verwacht worden en houden per maand bij welke nieuwe content er naar de streamingdienst komt.


Synopsissen: The Walt Disney Company

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.