Disney+ trakteert: profiteer nu van maar liefst 80% korting

Disney+ blaast deze maand alweer vier kaarsjes uit, en wie jarig is trakteert. Vorig jaar vierden zij hun verjaardag door je een maand lang naar al hun films en series te laten kijken voor slechts €1,99, nu doen ze daar nóg een schepje bovenop. Sluit je vanaf 6 september tot 20 september een nieuw abonnement af, dan hoef je namelijk de eerste drie maanden maar €1,99 af te rekenen (per maand). Dit levert een korting van maar liefst 80% op.

Aanbieding: eerste drie maanden Disney+ voor slechts €1,99

Op dit moment ben je €9,99 per maand kwijt voor een abonnement op Disney+, binnenkort wordt dit zelfs €10,99. Maar wie tussen 6 september en 20 september als nieuwe (of terugkerende) klant binnenkomt, wordt getrakteerd op een gigantische korting.

Je betaalt tijdelijk voor de eerste drie maanden slechts €1,99 (per maand). Dit betekent dat je maar liefst 80% korting in je zak kunt steken en voor de drie eerste maanden in totaal slechts €5,97 kwijt bent: ruim drie euro minder dan je op dit moment voor één maand betaalt. In totaal bespaar je €24.

Disney’s kortingsactie is tijdelijk, dus wees er snel bij

Disney+ viert diens verjaardag standaard met een kortingsactie. Vorig jaar stuntten ze met één maand voor €1,99, maar nu zijn ze dus nóg vrijgeviger voor nieuwe klanten. 👉 Meld je hier aan bij Disney+ en kijk de drie eerste maanden voor €1,99 (per maand) naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney.

De actie loopt tot 20 september en geldt dus alleen voor nieuwe abonnees. Na de eerste drie maanden ga je automatisch over naar de normale, verhoogde abonnementsprijs van €10,99 per maand, al is het natuurlijk ook mogelijk om het abonnement na drie maanden op te zeggen.

Nieuwe releases in september

Niet helemaal bekend met het aanbod van Disney+? Dan praten wij je even bij. Bij de streamingdienst kijk je naar alles van Marvel, Star Wars, Pixar en Disney, maar ook naar titels van bijvoorbeeld Hulu, Star, 20th Century Studios en National Geographic.

Natuurlijk wordt het aanbod iedere maand aangevuld met nieuwe films en series. Zo heeft Disney+ op woensdag 6 september het tweede seizoen van I Am Groot en de bekende liveactionfilm The Little Mermaid aan het aanbod toegevoegd. Ook de nieuwste Pixar-film Elemental komt eraan; die kan je al op 13 september bekijken. In oktober staat het tweede seizoen van Loki op het programma.

📺 Op de hoogte blijven van de nieuwste films en series op Disney+? ➝ Laat je informeren via je mail of volg ons op social media.

Meer informatie over Disney+

Meer weten over de nieuwste films en series op de streamingdienst? Houd dan vooral onze website in de gaten. Wij geven altijd aan wanneer nieuwe films verwacht worden en houden per maand bij welke nieuwe content er naar de streamingdienst komt.


Afbeelding ter illustratie

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.