Waar kun je de film ‘Disenchanted’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Disenchanted (2022) online kijken kunnen. Maar liefst 15 jaar na het verschijnen van ‘Enchanted’ in 2007 zijn we namelijk verblijd met de langverwachte sequel. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Disney+, Amazon Prime Video, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Disenchanted’ (2022) online kijken?

De film Disenchanted is gemaakt door The Walt Disney Company, waardoor hij exclusief op de streamingdienst Disney+ te zien is. Hetzelfde geldt overigens voor de voorgaande film Enchanted uit 2007, want die is ook niet op andere SVOD-diensten dan Disney+ te streamen op het moment van schrijven. Op vrijdag 18 november 2022 ging de sequel met Amy Adams en Patrick Dempsey er echter pas in première.

✅ Disney+➡️ Ga meteen naar Disenchanted op Disney+. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je tot 15% korting op een jaarabonnement.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Disenchanted niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Disenchanted nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Disenchanted’ (2022)

De muzikale en komische speelfilm Disenchanted is de opvolger van Disneys kassucces Enchanted, waarin we de originele cast terugzien van het hartverwarmende verhaal van de beminnelijke, hopeloos romantische jonkvrouw Giselle uit de sprookjeswereld Andalasia, die in het koninkrijk New York eindelijk haar prins heeft gevonden, de scheidingsadvocaat Robert Philip.

Streaming informatie over de film

TitelDisenchanted
Jaar2022
SoortFilm
TaalEngels
Duur2 uur
CategorieKomedie, Romantiek, Musical
RegisseurAdam Shankman
CastAmy Adams, Patrick Dempsey, Maya Rudolph, Yvette Nicole Brown, Jayma Mays, Gabriella Baldacchino

Synopsis: Disney+