A Discovery of Witches seizoen 3 op Videoland | Nieuws, trailer en datum

De Nederlandse streamingdienst Videoland heeft met A Discovery Of Witches weer een absoluut kijkcijferkanon in handen. Gebaseerd op de Allerzielen-boeken van Deborah Harkness, werd duidelijk dat er van elk van de drie boeken uit de trilogie een seizoen zou verschijnen. Allerzielen was deel 1, De Schaduw van de Nacht wordt deel 2 en Het Boek des Levens wordt deel 3. Kijk hieronder wat we weten over het nieuws, de trailer en de datum van A Discovery of Witches seizoen 3 op Videoland!

Waar gaat het verhaal van A Discovery of Witches over?

De briljante historica Diana Bishop heeft haar heksenbloed tot nu toe verloochend. Maar wanneer ze in de Bodleian Library in Oxford op een verloren gewaand betoverd manuscript stuit dat de mysteries rond het bestaan van de magische wezens kan oplossen, wordt ze meegezogen in een gevaarlijk mysterie en kruist ze paden met de raadselachtige geneticus en vampier Matthew Clairmont.

Titel: A Discovery of Witches
Soort: Serie
Jaar: 2018
Duur: 3 seizoenen
Categorie: Drama, Fantasy, Romantiek, Thriller
Cast: Teresa Palmer, Matthew Goode, Edward Bluemel, Malin Buska, Owen Teale
Kijken: Bekijk direct op Videoland
Bestel: Bekijk direct de boeken op Amazon.nl
Bestel: Bekijk direct de boeken op Bol.com

Wanneer komt A Discovery of Witches seizoen 3 op Videoland?

Het filmen van het derde seizoen van A Discovery of Witches is eind 2020 al begonnen in Wales, maar werd helaas ernstig vertraagd door de Coronacrisis. Gelukkig is het inmiddels afgerond en is het wachten op de lancering. Waarschijnlijk zal het derde deel van de fantasyserie gelanceerd worden rond eind 2021-begin 2022 en de hoop is dat deze daarna ook zo snel mogelijk naar Videoland komt. Hierover is echter tot nu toe nog niets officieel bevestigd.

→ Alle boeken van Deborah Harkness waar A Discovery of Witches op gebaseerd is vind je hier 📚

Komt er een A Discovery of Witches seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

Vanaf het begin was het plan om 3 seizoenen van de serie te produceren aan de hand van de drie boeken van Deborah Harkness. De makers hebben bevestigd dat het bij 3 delen zal blijven, dus er komt geen seizoen 4 van A Discovery of Witches.

Welke teaser of trailer is er van A Discovery of Witches seizoen 3?

Er is vooralsnog één teaser beschikbaar van het derde deel van A Discovery of Witches. Deze eerste beelden vind je hieronder.