Seizoen 2 van ‘A Discovery of Witches’ is nu te zien bij Videoland

De Allerzielen-boeken van Deborah Harkness waren zo ontzettend populair dat er een serie getiteld A Discovery of Witches van werd gemaakt. Toen ook deze serie een groot succes bleek, werd duidelijk dat er van elk van de drie boeken uit de trilogie een seizoen zou verschijnen. Allerzielen was deel 1, De Schaduw van de Nacht wordt deel 2 en Het Boek des Levens wordt deel 3. Door de Coronacrisis is de productie echter vertraagd, waardoor het tweede seizoen niet in 2020 maar in 2021 verscheen. Dat zou op 14 april zijn, maar werd uiteindelijk 21 april. Kijk hieronder wat we weten over het nieuws, de trailer en de datum van A Discovery of Witches seizoen 2 op Videoland!

Waar gaat het verhaal van A Discovery of Witches over?

De briljante historica Diana Bishop heeft haar heksenbloed tot nu toe verloochend. Maar wanneer ze in de Bodleian Library in Oxford op een verloren gewaand betoverd manuscript stuit dat de mysteries rond het bestaan van de magische wezens kan oplossen, wordt ze meegezogen in een gevaarlijk mysterie en kruist ze paden met de raadselachtige geneticus en vampier Matthew Clairmont.

Titel: A Discovery of Witches
Soort: Serie
Categorie: Drama, Fantasy, Romantiek, Thriller
Jaar: 2018
Duur: 3 seizoenen
Cast: Teresa Palmer, Matthew Goode, Dominic Borrelli
Kijken: Bekijk direct op Videoland
Bestel: Bekijk direct de boeken op Amazon.nl
Bestel: Bekijk direct de boeken op Bol.com

Wanneer komt A Discovery of Witches seizoen 2 op Videoland?

→ Alle boeken van Deborah Harkness waar A Discovery of Witches op gebaseerd is vind je hier 📚

Komt er een A Discovery of Witches seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Er komt een derde seizoen van A Discovery of Witches gebaseerd op het derde boek van Deborah Harkness (Het Boek des Levens), maar momenteel is nog niet bekend wanneer dit seizoen zal komen. Zodra we meer weten, zal het nieuws op de website en social media kanalen van Streamwijzer vermeld worden.

Welke teaser of trailer is er van A Discovery of Witches seizoen 2?

Jazeker, er is een trailer van het tweede seizoen van A Discovery of Witches beschikbaar. Bekijk hem hieronder direct!