Met hoeveel schermen en gebruikers kun je tegelijk naar discovery+ kijken?

De nieuwe streamingdienst discovery+ is gelanceerd voor allerlei programma’s en series op het gebied van real-life entertainment. Wil jij een account delen met vrienden of familie, maar ben je bang dat je elkaar in de weg gaat zitten doordat je tegelijkertijd naar je favoriete shows wilt kijken? Wees niet bang, want je kunt tegelijkertijd met meerdere schermen naar de streamingdienst kijken. In dit artikel vind je antwoord op de vraag: met hoeveel schermen en gebruikers kun je tegelijkertijd discovery+ kijken?

→ Je kunt nu 7 dagen gratis naar alle programma’s en exclusieve series op discovery+ kijken ✅

Met hoeveel schermen of apparaten kun tegelijk op één account naar discovery+ kijken?

Op dit moment is het mogelijk om met 3 gebruikers tegelijkertijd op 3 verschillende schermen je favoriete series en programma’s op discovery+ te streamen. Het aantal apparaten of mensen dat toegang heeft tot het account staat hier los van, maar je kunt dus in ieder geval met 3 mensen tegelijk naar programma’s of series op discovery+ kijken.

Met hoeveel mensen of profielen kun je op één account naar discovery+ kijken?

Je kunt in principe met een onbeperkt aantal personen op één account van discovery+ inloggen, maar het is op dit moment nog niet mogelijk om verschillende gebruikersprofielen aan te maken voor de verschillende kijkers binnen je account. Als je dus allebei tegelijkertijd eenzelfde programma kijkt, kan de geschiedenis van bekeken afleveringen door elkaar heen lopen.

Ga direct naar de officiële website van discovery+ om 7 dagen gratis naar alle programma’s en exclusieve series op de streamingdienst te kijken ✅

Maximum aantal schermen blijft van toepassing

Ook al kun je met een onbeperkt aantal personen op één account zitten, nog steeds ben je gebonden aan het maximum van 3 schermen / apparaten waarop tegelijkertijd naar programma’s en series kan worden gekeken op de streamingdienst.