Deze 5 splinternieuwe paranormale programma’s op discovery+ moet je zien

Het is Ghostober bij discovery+ en dat betekent dat er heel veel nieuwe paranormale shows op de streamingdienst verschijnen. Hier vind je 5 paranormale programma’s op de streamingdienst die deze maand online verschijnen en die je echt aan je favorieten toe zou moeten voegen.

5x Nieuwe paranormale programma’s op discovery+ die je aan je favorieten moet toevoegen

5. Ghost Adventures: Goldfield Hotel

De bemanning van Ghost Adventures keert terug naar waar het allemaal begon, om de rekening te vereffenen met sinistere geesten in het beruchte Goldfield Hotel. Verontrustend nieuw bewijsmateriaal onthult een duistere en dodelijke aanwezigheid op het terrein, en het heeft een persoonlijke vendetta tegen Zak. Welke huiveringwekkende activiteit zullen ze tegenkomen?

4. The Curse of Lizzie Borden

Discovery Plus paranormaal oktober 2021
Serie: The Curse Of Lizzie Borden | Beeld: Discovery

Dave Schrader stelt een team van paranormale experts samen om te onderzoeken of een duistere familievloek heeft geleid tot de meest beruchte bijlmoorden aller tijden. Ze voeren een seance om met Lizzie Borden te praten en sluiten uiteindelijk het portaal van het kwaad voor altijd.

Sinds begin deze maand is The Curse of Lizzie Borden op discovery+ te zien en direct is het 1½ uur-durende programma verschenen in de toplijst van meest bekeken paranormale titels op de streamingdienst.

3. The Dead Files

The Dead Files
Serie: The Dead Files | Beeld: Discovery

In The Dead Files bezoeken we angstaanjagende spookhuizen. Huizen waarin de bewoners regelmatig worden opgeschrikt door mysterieuze geluiden, onverklaarbare schaduwen of zelfs fysiek contact door iemand die ze vervolgens niet zien. Ten einde raad roepen ze de hulp in van Amy Allan en Steve DiSchiavi. Zij combineren hun unieke vaardigheden om de onverklaarbare paranormale verschijnselen op te lossen. De bevindingen van elke onderzoeker blijven verborgen voor de ander en voor de bewoners van het pand, totdat de schokkende resultaten worden onthuld in een meeslepende conclusie.

Het gloednieuwe veertiende seizoen komt op 25 oktober naar discovery+. Wie daarop niet kan wachten, kan gelukkig nu al seizoen 6-11 en seizoen 13 op de streamingdienst bekijken.

2. Ghost Hunters

Op 31 oktober wordt het veertiende seizoen van Ghost Hunters gelanceerd bij discovery+. Hierin wordt het befaamde TAPS team met de paranormale Jason Hawes, Steve Gonsalves, Dave Tango en Shari DeBenedetti herenigd voor een geheel nieuw seizoen van de hitserie. Kijkers worden meegenomen naar de meest huiveringwekkende locaties en nooit eerder onderzochte spookplaatsen die je doen sidderen en beven. Het team zal geen middel onbeproefd laten om de doden onder de levenden te bereiken!

1. Jomanda: Lady of the Light

De baanbrekende documentaire Jomanda: Lady of the Light zal op 29 oktober van start gaan bij discovery+. In de jaren ’90 was er niemand die niet wist wie Jomanda was. Zij zag zichzelf als de schakel tussen hemel en aarde zag en met haar paranormale krachten gaf ze als ‘engel in de blauwe jurk’ spectaculaire healings aan tienduizenden mensen. Ze werkte met bovennatuurlijke ‘witte wezens’ en haar ingestraalde water was voorzien van genezende krachten.

Maar naarmate haar succes groeide en ze bekend werd met eigen shows op radio en TV, roerden ook steeds meer critici zich. Zo werd ze beschuldigd van geldklopperij en legden tegenstanders een link met de dood van actrice Sylvia Millecam, die voor haar borstkanker hulp zocht bij Jomanda. Dit werd uiteindelijk haar ondergang. Ze verhuisde naar het buitenland om een rustiger bestaan te leiden.

Ze houdt nu al jaren schuil en lijkt ieder contact te vermijden. Wie is deze vrouw? Wat heeft ze teweeggebracht en waar is ze nu precies? In de gloednieuwe vierdelige documentaireserie Jomanda: Lady of the Light gaat Tineke de Nooij op zoek gaat naar Jomanda. Elke week zal een nieuwe aflevering online verschijnen.

Andere nieuwe programma’s op discovery+ in oktober

Voordat een nieuwe maand begint laat discovery+ altijd weten wat voor nieuwe titels er op de streamingdienst worden verwacht. Bekijk een greep uit de meest recente programma’s en exclusieve series in het overzicht van de nieuwe titels op discovery+ in oktober. En zou je graag meer mysterieuze en paranormale programma’s op discovery+ bekijken? Ga naar de paranormale pagina op discovery+ om te zien wat de streamingdienst allemaal te bieden heeft. Veel kijkplezier!

Alles over deze streamingdienst

Op Streamwijzer vind je allerlei nieuws over discovery+ en vind je het volledige aanbod van discovery+. Ontmoet ook andere liefhebbers van discovery+ om kijktips uit te wisselen en inspiratie op te doen. Via de knop hieronder ga je direct naar de groep van discovery+ fans op Facebook.

Discovery+ in Nederland