Deze 5 spectaculaire discovery+ Originals zijn nu te zien op de streamingdienst

Discovery+ is keihard bezig met het produceren en online plaatsen van eigen unieke content. Deze discovery+ Originals blijken razend populair, maar natuurlijk wil jij graag wat inspiratie om te weten te komen welke programma’s je aan je kijklijst toe moet voegen. In dit artikel vind je 5 spectaculaire discovery+ Originals die in maart 2021 online zijn gekomen en die je nu toe kunt voegen aan je favorieten of direct kunt gaan kijken.

→ Je kunt nu 7 dagen gratis naar alle programma’s en exclusieve series op discovery+ kijken ✅

5x discovery+ Originals die absoluut het kijken waard zijn

Hieronder vind je 5 leuke kijktips voor liefhebbers van real-life entertainment. Voor ieder is wat wils, want er staan programma’s op het gebied van relaties en liefde tussen, maar ook content gefocust op misdaadjournalistiek en titels met prachtige natuurbeelden. Via de groene knop kun je direct beginnen met het streamen van deze programma’s. Alvast heel veel kijkplezier gewenst!

  1. Good Girls Guide to Kinky Sex
  2. Unraveled: The Real Story Of The Long Island Serial Killer
  3. Attack of the Murder Hornets
  4. The List of Ten
  5. The Last Unknown

1. Good Girls Guide to Kinky Sex

Good Girls Guide to Kinky Sex
Beeld: Discovery

Na Sex Tape met Bobbi Eden heeft discovery+ het opnieuw geflikt. Er is een gloednieuw spraakmakend programma gelanceerd op de streamingdienst en dat is de serie Good Girls Guide to Kinky Sex, waarin drie stellen zoeken naar creatieve manieren om hun seksleven te verbeteren. Hun seksleven is inmiddels namelijk een tikkeltje saai en gewoontjes is geworden. Tijd om de boel wat op te schudden met spannende speeltjes en kinky tips.

De stellen krijgen iedere aflevering een pakketje met een opvallende verrassing en opdracht. Van sexy ondergoed tot tepelklemmen en van dildo’s tot voorwerpen waarvan de stellen ook amper weten wat ze ermee kunnen. Aan hen de schone taak om de in totaal achttien ‘Kinky Challenges’ uit te proberen. Ondertussen geeft een team van seks-experts de juiste toelichting en haalt het enkele hardnekkige seksmythes onderuit. Ook bespreken ze de taboes die er mogelijk voor zorgen dat de stellen te lang in hetzelfde saaie sekspatroon blijven hangen. Kunnen de brave borsten met al deze tips en toys veranderen in lustige verleiders? Sinds 26 maart 2021 zijn de eerste twee afleveringen, elk goed voor 40 minuten aan inspiratie en kijkplezier, te zien op Discovery’s streamingdienst.

2. Unraveled: The Real Story Of The Long Island Serial Killer

Unraveled The Real Story of the Long Island Serial Killer
Beeld: Discovery

Een angstaanjagende seriemoordenaar van Long Island joeg vrouwen tussen 2010 en 2011 op Long Island de stuipen op het lijf. Nabij Gilgo Beach werden elf dode lichamen, voornamelijk van sekswerkers, ontdekt. De Suffolk County Police en de FBI openen de jacht op een seriemoordenaar. Enkele dagen nadat James Burke is benoemd tot hoofd van de politie neemt de zaak een verrassende wending aan.

Onderzoeksjournalisten Alexis Linkletter en Billy Jensen, die allebei opgroeiden op Long Island, keren terug naar huis om het mysterie van onopgeloste moorden te onderzoeken. Verbergt Burke mogelijk iets en speelt hij mogelijk een rol in de Long Island serial killer zaak? De documentaire van 1 uur en 28 minuten is sinds 26 maart 2021 te zien op discovery+.

3. Attack Of The Murder Hornets

Attack of the Murder Hornets
Beeld: Discovery

Dit weerzinwekkend grote beest boezemt menigeen flinke angst in. Is het een wesp, is het een bij? Nee, het is de Aziatische reuzenhoornaar, nog weer groter dan de hoornaars die we in Nederland steeds vaker zien. De reuzenhoornaar kan wel zes centimeter lang worden en heeft kaken waarmee hij een bij kan onthoofden en hele kolonies kan uitroeien. Ook zijn gif is dodelijk en zorgt in Japan jaarlijks voor circa 50 doden.

Sinds kort is de Aziatische reuzenhoornaar ook opgedoken in de Verenigde Staten waar hij meteen omgedoopt werd tot ‘Murder Hornet’. De horror-filmmaker Michael Paul Stephenson was dan ook de uitgelezen persoon om een boeiende documentaire te maken over de opkomst van dit vliegende monster. Krijgen de Amerikanen deze ongenode gast nog weg, of moeten ze leren leven met de reuzenwesp? Sinds 17 maart 2021 is de volledige documentaire van 1:27 uur te zien op discovery+ in Nederland

4. The List Of Ten

The List Of Ten
Beeld: Discovery

Discovery+ is dé plek voor documentaires over intrigerende misdaadjournalistiek. Zo ook met de gloednieuwe documentaire The List Of Ten, sinds 19 maart 2021 te zien op Discovery’s video on demand-platform met een speelduur van 1 uur en 35 minuten. In 2010 voert een reclasseringsambtenaar een routinecontrole uit bij de 76-jarige Joseph Naso, in Reno, Nevada. Tijdens een huiszoeking in Naso’s huis in verband met overtredingen van de reclasseringswet vindt de agent een schokkende hoeveelheid materiaal: duizenden foto’s van vrouwen in panty’s, etalagepoppen in lingerie en een dagboek met tientallen seksuele aanrandingen.

Maar het belangrijkste gevonden bewijsstuk is Naso’s “Lijst van Tien”, een handgeschreven lijst met tien cryptische vermeldingen van vage locaties, maar zonder namen of data. De onderzoekers vrezen dat ze bij toeval op een verborgen seriemoordenaar en zijn lijst met slachtoffers zijn gestuit. Tegen de tijd in hebben de onderzoekers een jaar om de lijst te ontcijferen voordat Naso vrijuit gaat.

5. The Last Unknown

The Last Unknown
Beeld: Discovery

Ook voor spectaculaire natuurbeelden ben je bij discovery+ aan het juiste adres. Zo legt de bekroonde fotograaf Ian Shive in een gedurfd avontuur op volle zee een hele reeks aan natuurspektakels vast. Sinds 21 maart 2021 zijn de vier afleveringen met een totale kijkduur van 72 minuten te zien op discovery+.

Shive legt in zijn reis onder andere een actieve vulkaar vast, maar ook vergeten overblijfselen uit de Tweede Wereldoorlog en nog heel veel meer interessant beeldmateriaal. Hij sluit zich aan bij de U.S. Fish and Wildlife Service om op een unieke onderzoeksmissie te gaan en de wonderen van één van de meest ongerepte ecosystemen ter wereld te documenteren. Ga mee op een riskante expeditie naar een afgelegen natuurreservaat in Alaska.

Complete aanbod van discovery+ en meer kijktips

Het aanbod van discovery+ wordt continu bijgewerkt door nieuwe programma’s en exclusieve series toe te voegen. Op de pagina met het volledige aanbod van discovery+ vind je dagelijks een overzicht van wat er nieuw online is verschenen, maar ook wat er nu allemaal op de streamingdienst te vinden is. Ook kun je de pagina met het laatste nieuws van discovery+ checken om op de hoogte te blijven van de beste kijktips en nieuwste toevoegingen aan de streamingdienst en hebben we recentelijk al eens vijf toffe discovery+ Originals getipt die het waard zijn om op je kijklijst te zetten.

Zou je graag meer discovery+ Originals bekijken? Ga direct naar de discovery+ Originals pagina om te zien wat de streamingdienst allemaal te bieden heeft. Hier vind je een verzameling van allerlei exclusieve series en programma’s van eigen productie die ook exclusief op het video on demand-platform van Discovery te zien zijn.