5x discovery+ Original series voor op je kijklijst

Liefhebbers van real-life entertainment, opgelet! Sinds januari is de streamingdienst discovery+ live en direct wordt de ene na de andere Original serie op het video on demand-platform gelanceerd. In dit artikel vind je dan ook 5 discovery+ Original programma’s en series die het kijken waard zijn. Met deze eigen unieke content onderscheid Discovery zich van de andere diensten in het streaminglandschap.

→ Je kunt nu 7 dagen gratis naar alle programma’s en exclusieve series op discovery+ kijken ✅

5x discovery+ Originals die absoluut het kijken waard zijn

Hieronder vind je 5 leuke kijktips voor liefhebbers van real-life entertainment. Voor ieder is wat wils, want er staan programma’s op het gebied van relaties en liefde tussen, maar ook paranormale titels, content gefocust op eten en natuurlijk dramatische titels. Via de groene knop kun je direct beginnen met het streamen van deze programma’s. Alvast heel veel kijkplezier gewenst!

  1. Sex Tape
  2. Candy Land
  3. Fright Club
  4. Singletown UK
  5. 90 Day Fiancé

1. Sex Tape

Sex Tape

Één van de grootste kijkcijferkanonnen van deze nieuwe streamingdienst voor real-life entertainment is toch wel de discovery+ Original-serie Sex Tape met Bobbi Eden. Een paar jaar geleden verscheen Sex Tape België met Goedele Liekens (ook te zien op discovery+) en op basis van dit concept heeft de voormalig pornoster samen met relatiedeskundige Jeremy Heshof bekeken hoe koppers alles vastleggen. Zij bespreken alle details van hun relatie en seksleven en geven handige tips waar je misschien zelf als kijker ook nog wat aan kunt hebben. Elke week verschijnt er een nieuwe aflevering van de serie op discovery+.

2. Candy Land

Candy Land

In het programma Candy Land met presentatrice Kristin Chenoweth gaan vijf teams van taart- en suikerartiesten aan de slag met het maken van waanzinnige baksels. Zij maken allemaal kans op de grote prijs van $25.000 voor het meest creatieve team met de allermooiste en lekkerste creaties. Voor wie van zoetigheid en lekker eten houdt, is dit een absolute must-see. Op dit moment staan er 6 afleveringen van ongeveer 45 minuten per stuk online op de streamingdienst.

3. Fright Club

Fright Club

Op het moment van schrijven kun je als kijker 3 afleveringen van de discovery+ Original-serie Fright Club bekijken. In dit programma bekijken Jack and the Ghost Brothers beelden van ogenschijnlijk bovennatuurlijke en soms angstaanjagende gebeurtenissen. Zo gaan ze in de eerste afleveringen meteen aan de slag met de livestreambeelden van een tiener vanuit een verlaten ziekenhuis en een video van een zogenaamd spookachtige kinderkamer, maar checken ze ook later een voormalig mortuarium en een ijsmonster uit Alaska.

4. Singletown UK

Singletown UK

Hoe zou het zijn om er als koppel voor te kiezen je relatie tijdelijk te onderbreken voor een programma en af te reizen naar een andere plaats waar je weer een zomer als single kunt leven? Dat is precies wat wordt onderzocht in het programma Singletown UK, waarin vijf verschillende koppels dit avontuur aan gaan. Het programma wordt gepresenteerd door Emily Atack en Joel Dommett. Voor liefhebbers van drama en reality is dit een leuke kijktip om aan je watchlist toe te voegen.

5. 90 Day Fiancé

90 Day Fiancé

90 Day Fiancé is één van de bekendere programma’s op deze nieuwe streamingdienst. Er wordt gebruik gemaakt van een uniek verlovingsvisum van 90 dagen om vier vrouwen naar de Verenigde Staten af te laten reizen. Daar kunnen ze voor het eerst samenwonen met hun verloofde van overzee. De koppels hebben vervolgens 90 dagen de tijd om te beslissen: gaan ze trouwen of sturen ze hun internationale partner weer terug naar huis? Je hoeft bij deze serie niet bang te zijn dat je te weinig te streamen hebt, want er staan inmiddels al 8 seizoenen van de populaire show op discovery+. Veel kijkplezier!

Complete aanbod van discovery+ en meer kijktips

Het aanbod van discovery+ wordt continu bijgewerkt door nieuwe programma’s en exclusieve series toe te voegen. Op de pagina met het volledige aanbod van discovery+ vind je dagelijks een overzicht van wat er nieuw online is verschenen, maar ook wat er nu allemaal op de streamingdienst te vinden is. Ook kun je de pagina met het laatste nieuws van discovery+ checken om op de hoogte te blijven van de beste kijktips en nieuwste toevoegingen aan de streamingdienst.

Zou je graag meer discovery+ Originals bekijken? Ga direct naar de discovery+ Originals pagina om te zien wat de streamingdienst allemaal te bieden heeft. Hier vind je een verzameling van allerlei exclusieve series en programma’s van eigen productie die ook exclusief op het video on demand-platform van Discovery te zien zijn.