Hoe kijk je naar discovery+ op een LG TV en is er een app?

Heb jij een LG TV en zou je graag naar allerlei programma’s en exclusieve series van de nieuwe nieuwe real-life entertainment streamingdienst discovery+ kijken op je televisie? Dan ben je vast benieuwd of er een Smart TV-app beschikbaar is en hoe je op het grote scherm naar je favoriete shows kunt kijken. Daarom beantwoorden we in dit artikel de vraag: is er een app voor discovery+ op de LG TV en hoe kun je kijken via de televisie?

→ Je kunt nu 7 dagen gratis naar alle programma’s en exclusieve series op discovery+ kijken ✅

App van discovery+ voor de LG TV

Jammer genoeg vallen abonnees van discovery+ op dit moment nog net buiten de boot qua beschikbaarheid van applicaties. Daarmee bedoelen we niet dat je niet via je televisie naar discovery+ kunt kijken, maar wel dat er op het moment van schrijven nog geen app beschikbaar is voor de LG (smart) televisie.

Er zijn veel verschillende manieren om naar de programma’s en exclusieve series in het aanbod van discovery+ te kijken op het grote scherm. Hieronder vind je meer informatie over de mogelijkheden om discovery+ op je TV te kijken en de apparaten die op dit moment een app ter beschikking hebben om direct via je Smart TV of een ander device te streamen.

Discovery+ op TV kijken

Er zijn veel manieren om via de televisie naar discovery+ te kijken. In dit artikel focussen we op de beschikbaarheid van de app voor de LG TV, maar in het artikel discovery+ op TV leggen we uit hoe iedereen (ongeacht het gemis van een app) via de televisie eenvoudig naar alle programma’s op de streamingdienst voor real-life entertainment kan kijken.

Mediaplayer als beste optie wanneer een app ontbreekt

Een Apple TV of Chromecast maakt het heel eenvoudig om een film of serie vanaf discovery+ op een ander apparaat (zoals laptop, tablet of mobiel) op je televisie af te spelen. Met deze apparaatjes maak je van elke televisie in feite een slimme TV, waardoor je alles vanuit je eigen apparaat kunt besturen en afspelen op je televisie.

Apparaten behalve de LG TV die een app voor discovery+ hebben

Op het moment van schrijven laat discovery+ weten de onderstaande apparaten te ondersteunen.

Apple

De Apple app download je hier in de App Store.

Android

De Android app download je hier in de Google Play Store.

Smart TV en Connected Devices