Blue Monday Giveaway: 3x Jaarabonnement op discovery+

Het is Blue Monday, de meest treurige dag van het jaar. Gelukkig kunnen we onze volgers vandaag flink opfleuren, want we mogen een winactie organiseren voor discovery+, de streamingdienst voor real-life entertainment. Bij deze Blue Monday Giveaway maak jij kans op één van de 3 gratis jaarabonnementen op discovery+ door antwoord te geven op de vraag: Welke bekende Nederlandse vrouw presenteert Sex Tape, de allereerste discovery+ Original-serie die op 6 februari wordt gelanceerd?

Blue Monday Giveaway voor 3 jaarabonnementen op discovery+

Op dinsdag 5 januari werd discovery+ gelanceerd in Nederland en deze nieuwe streamingdienst voor real-life entertainment werd met veel positief commentaar door kijkers ontvangen. Ook hebben wij zelf al een kijkje mogen nemen en hierbij een recensie over discovery+ gepubliceerd. Liever laten we echter onze trouwe volgers de streamingdienst zelf uitproberen en daarom organiseren we op de meest droevige dag van het jaar een winactie als mooie troost: de Blue Monday Giveaway!

Hieronder kun je het antwoord op de prijsvraag insturen op kans te maken op één van de drie abonnementen waarmee je een jaar lang gratis en onbeperkt naar alle programma’s op discovery+ kunt kijken. Zo vind je op de streamingdienst content van Animal Planet, BBC, Discovery, Discovery Science, Food Network, HGTV, Investigation Discovery, MotorTrend en TLC. Gebruikers betalen normaal gesproken €3.99 per maand of €39.99 per maand, maar misschien kun jij vanaf volgende week een jaar helemaal gratis van alle programma’s op het video on demand-platform genieten.

Discovery Plus Dplay streamingdienst films series
Discovery+ is de nieuwe streamingdienst voor real-life entertainment van Discovery en vervangt hiermee Dplay

Prijsvraag voor gratis jaarabonnement op discovery+

Beantwoord de vraag: Welke bekende Nederlandse vrouw presenteert Sex Tape, de allereerste discovery+ Original-serie die op 6 februari wordt gelanceerd?

*** DEZE WINACTIE IS GESLOTEN. ***

Sex Tape
Hint: de presentatrice van Sex Tape staat hier links op de foto en heeft onder andere eerder al een programma over bevallen voor discovery+ gemaakt

Actievoorwaarden

  • Over de uitslag van deze winactie zal niet publiekelijk worden gecorrespondeerd.
  • Elke deelnemer kan slechts één keer per winactie meedoen.
  • Om deel te nemen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.
  • Om deel te nemen aan deze prijsvraag dien je op het moment van deelname 16 jaar of ouder te zijn. Door deel te nemen, verklaar je dan ook minimaal 16 jaar oud te zijn.
  • De winnaars van de winactie zullen bekendgemaakt worden per e-mail en/of social media.
  • De personen die meedoen aan de winactie geven hun e-mailadres op. Dit e-mailadres zal door Streamwijzer nooit aan derden worden verstrekt, afgezien van de winnaars. Er zal via de e-mail contact opgenomen worden met de winnaars van de prijsvraag, waarna het e-mailadres wordt doorgegeven aan Discovery voor het aanmaken van een account met gratis jaarabonnement.
  • Streamwijzer is op geen enkele wijze aansprakelijk voor problemen met het gewonnen product.
  • De personen die meedoen aan de winactie zullen de nieuwsbrief van Streamwijzer ontvangen. Zij kunnen op elk moment na het ontvangen van de nieuwsbrief aangeven deze niet meer te willen ontvangen door onderaan de nieuwsbrief op unsubscribe te klikken.
Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.