Inloggen bij discovery+

Het knopje zit op de website misschien een beetje verscholen, waardoor niet voor iedereen in één oogopslag te zien is waar je kunt inloggen bij discovery+.

Stap voor stap: inloggen bij Discovery Plus

Benodigde tijd: 1 minuut

Zo kun je eenvoudig inloggen bij de streamingdienst discovery+ in een paar stappen. De eerste stap is alleen nodig als je nog geen account hebt aangemaakt.

 1. Ga naar discovery+ om een abonnement aan te vragen

  Als je dit al gedaan hebt, kun je deze stap overslaan.

 2. Ga naar discoveryplus.nl/myaccount/login

  Dit is de pagina waarop je kunt inloggen bij je account.

 3. Vul je e-mailadres en wachtwoord in

  Hiervoor heb je de gegevens nodig die je hebt ingevuld bij het aanmaken van je account. Als je die niet meer hebt, kun je klikken op ‘Wachtwoord vergeten?’. Ook is het op moment van schrijven nog mogelijk om in te loggen met je Facebook-account, maar die functionaliteit verdwijnt binnenkort.

 4. Klik op ‘Inloggen’ en begin direct met kijken!

  Gefeliciteerd! Je kunt nu naar alle programma’s op discovery+ kijken!

Mocht je op het homescherm van de website op zoek zijn geweest naar de knop om in te loggen, dan is de oplossing simpel. Rechts naast de grote blauwe knop rechtsboven met de tekst ‘Registreren’ staat een icoontje van een poppetje. Als je daarop klikt, kun je je direct aanmelden bij je account.

Inloggen via Facebook verdwijnt bij discovery+

Tot op dit moment is het nog mogelijk om met je Facebook-account in te loggen bij discovery+, maar binnenkort zal dat geen optie meer zijn. De streamingdienst laat weten dat het heel eenvoudig is om je Facebook-aanmelding om te zetten naar een normaal account.

Hiervoor klik je op dezelfde pagina als hiervoor beschreven op de knop met de tekst ‘Inloggen met Facebook’. Dan verschijnt er een pop-up formulier, waarin je je Facebook e-mailadres moet invullen. Dat kan ook al automatische gebeuren in het systeem als je al eens toegang hebt gegeven aan discovery+. Vervolgens word je gevraagd een nieuw wachtwoord te kiezen en bevestigen (sla deze zelf ook op), waarna je met je nieuwe inloggegevens gebruik kunt maken van discovery+.

Wie nog geen account heeft, moet zich eerst registreren

Alles wat we hiervoor hebben uitgelegd, werkt alleen maar voor mensen die al een account bij Discovery’s streamingdienst hebben. Zorg dus dat je eerst een abonnement bij discovery+ hebt aangevraagd, mocht je dat nog niet gedaan hebben.