Tijdelijke actie discovery+: nu 50% korting op een jaarabonnement

Sinds de lancering van discovery+, de streamingdienst voor real-life entertainment, in januari 2021 is er op social media veel enthousiasme te vinden over dit nieuwe video on demand-platform. Vooral de prijs/kwaliteit-verhouding en de focus op unscripted content valt goed bij veel kijkers. Nu komt Discovery met een heerlijke kortingsactie om nieuwe kijkers aan te trekken: je kunt nu het eerste jaar van discovery+ genieten voor maar €19.99 in plaats van €39.99. Je moet wel snel zijn, want de aanbieding loopt nog maar tot 10 mei 2021.

→ Je kunt nu 7 dagen gratis naar alle programma’s en exclusieve series op discovery+ kijken of tijdelijk kiezen voor 50% korting op een jaarabonnement ✅

Actie: kijk het eerste jaar voor maar €19.99 (in plaats van €39.99) naar discovery+

Vergelijk je een abonnement op discovery+ met de andere streamingdiensten in Nederland, dan zul je al snel zien dat je goedkoop uit bent met een lidmaatschap. Normaal gesproken betaal je €3.99 voor een maandabonnement of €39.99 voor een jaarabonnement (omgerekend €3.33 per maand), wat ruim goedkoper is dan bijvoorbeeld Netflix (vanaf €7.99 per maand), Disney+ (vanaf €8.99 per maand) of Videoland (vanaf €4.99 per maand met reclame of €7.99 per maand zonder reclame).

Toch doet Discovery daar nog eens een schepje bovenop. Ze hebben als tijdelijke actie (loopt tot 10 mei 2021) besloten om het jaarabonnement 50% goedkoper te maken voor het eerste jaar. Je betaalt dus voor een heel jaar discovery+ kijken maar €19.99 in plaats van €39.99 en dat komt omgerekend naar een maandbedrag neer op €1.67 per maand, wat nog goedkoper is dan de prijsvechter Amazon Prime Video (€2.99 per maand).

Jaarabonnement Discovery Plus korting 50 procent
Overzicht van de huidige actie met het normale maandabonnement en het jaarabonnement tegen kortingstarief | Beeld: Discovery

Overzicht van abonnementsprijzen discovery+

Voor wie graag nog even wat extra verduidelijking zou willen, hebben we een overzicht gemaakt van de normale abonnementsprijzen bij discovery+ en de huidige actieprijzen. Ook hebben we de prijzen omgerekend naar van het bedrag per maand naar het bedrag per jaar en omgekeerd, zodat je duidelijk inzicht hebt in hoeveel je kunt besparen. Het voordeel van een maandabonnement is de flexibiliteit om elke maand op te kunnen zeggen, maar het voordeel van het jaarabonnement zit hem (zoals te zien in de tabel) duidelijk in de lagere kosten.

MaandabonnementJaarabonnementKorting jaarabonnement
Normale prijs per maand€3.99 p/m€3.33 p/m (omgerekend)16% korting
Actieprijs per maand€3.99 p/m€1.67 p/m (omgerekend)58% korting
Normale prijs per jaar€47.88 p/j (omgerekend)€39.99 p/j16% korting
Actieprijs per jaar€47.88 p/j (omgerekend)€19.99 p/j58% korting

Wat is er allemaal te zien op de streamingdienst?

Streamingdienst discovery+ is het nieuwe video on demand-platform van Discovery (voorheen met de naam Dplay). Het is bij uitstek de plek om online series en programma’s te kijken over het echte leven. Er ligt een sterke focus op bijzondere verhalen die het leven van echte mensen en hun passies beschrijven. Het volledige overzicht van programma’s en exclusieve series op de streamingdienst vind je op de pagina met het discovery+ aanbod.

Op discovery+ vind je het beste van Discovery, TLC, Investigation Discovery, Animal Planet, HGTV, Food Network, MotorTrend en BBC en kun je allerlei uitzendingen van deze productiemaatschappijen vooruit- of terugkijken. De streamingdienst produceert ook veelvuldig eigen Original programma’s, waaronder Sex Tape met Bobbi Eden, Jaimie: In The Vaes Lane over Jaimie Vaes, Pyjama Party: 90 Day Fiancé en nog heel veel meer. Bekijk onze nieuwspagina van discovery+ voor allerlei kijktips en interessante nieuwtjes.