Discovery+ lanceert tijdelijke aanbieding: 3 maanden voor 1 euro

De nieuwe streamingdienst voor real-life entertainment, discovery+, was al vanaf de lancering in januari 2021 beschikbaar voor een aantrekkelijke prijs van €3.99 per maand of €39.99 per jaar, maar daar komt nu tijdelijk een nog mooier aanbod bij. Er is namelijk een tijdelijke aanbieding bij discovery+, waardoor je 3 maanden voor 1 euro naar de streamingdienst kunt kijken. Dat is omgerekend dus maar €0.33 per maand. De aanbieding loopt af op 28 februari 2021 om 23:59 uur.

→ Je kunt nu 7 dagen gratis naar alle programma’s en exclusieve series op discovery+ kijken of tijdelijk kiezen voor 50% korting op een jaarabonnement ✅

Aanbieding: kijk 3 maanden naar discovery+ voor 1 euro

In vergelijking met de andere streamingdiensten in Nederland was discovery+ al extreem goedkoop, maar het video on demand-platform heeft daar in februari nog eens een schepje bovenop gedaan. Na de lancering in Nederland in januari en de publicatie van een paar gloednieuwe Original-series in februari, heeft de streamingdienst besloten om tot en met zondag 28 februari 2021 om 23:59 uur het maandabonnement in prijs te verlagen van €3.99 per maand naar €0.33 per maand voor de eerste drie maanden. Zo betaal je dus voor 3 maanden discovery+ slechts 1 euro.

Abonnementen discovery plus
Tot en met 28 februari 2021 betaal je voor een maandabonnement op discovery+ slechts 1 euro voor de eerste 3 maanden (€0.33 per maand)

Wat kost een abonnement op discovery+ normaal gesproken?

Voor een maandabonnement op discovery+ betaal je normaal gesproken €3.99 per maand, wat omgerekend uitkomt op €47.88 per jaar. Hier gaat een gratis proefperiode van 7 dagen aan vooraf en vervolgens kun je elke maand beslissen of je je abonnement op wilt zeggen, wilt wijzigen in een jaarabonnement of dat je gewoon verder wilt kijken met maandelijkse flexibiliteit.

Een jaarabonnement op discovery+ kost €39.99 per jaar (omgerekend €3.33 per maand). Hiermee betaal je dus 16% minder op jaarbasis dan wanneer wordt gekozen voor een maandabonnement. Daarnaast kun je elk jaar kiezen of je op wilt zeggen of dat je het abonnement liever door zou willen lopen. Ook kun je voor elke nieuwe facturering kiezen om je abonnement om te zetten in een flexibel lidmaatschap per maand.

Nadat de aanbieding afloopt, dus vanaf 1 maart 2021, betaal je weer deze normale prijzen voor een abonnement op discovery+.

Wat is er allemaal te zien op de streamingdienst?

Streamingdienst discovery+ is het nieuwe video on demand-platform van Discovery (voorheen met de naam Dplay). Het is bij uitstek de plek om online series en programma’s te kijken over het echte leven. Er ligt een sterke focus op bijzondere verhalen die het leven van echte mensen en hun passies beschrijven. Het volledige overzicht van programma’s en exclusieve series op de streamingdienst vind je op de pagina met het discovery+ aanbod.

Op discovery+ vind je het beste van Discovery, TLC, Investigation Discovery, Animal Planet, HGTV, Food Network, MotorTrend en BBC en kun je allerlei uitzendingen van deze productiemaatschappijen vooruit- of terugkijken. De streamingdienst produceert ook veelvuldig eigen Original programma’s, waaronder Sex Tape met Bobbi Eden, de documentaire ‘What Killed Maradona?’ en Storming The Capitol: The Inside Story.