Discovery gemist? Online terugkijken kan zo bij discovery+

Deadliest Catch, Gold Rush, Aussie Gold Hunters, Fast ‘N Loud, Naked and Afraid en nog heel veel meer fantastische realityprogramma’s. Je kent ze waarschijnlijk wel van de populaire zender Discovery (voorheen bekend als Discovery Channel). Heb jij je favoriete programma’s en series van Discovery gemist en wil je ze terugkijken? Dat kan gelukkig bij de nieuwe streamingdienst discovery+, een video on demand-platform voor real-life entertainment, samen met andere zenders als TLC, Investigation Discovery, Animal Planet en meer.

Discovery programma’s die je gemist hebt terugkijken

Discovery is samen met zenders als Animal Planet, BBC, Discovery Science, Eurosport, Food Network, HGTV, Investigation Discovery, MotorTrend en TLC online te streamen op de nieuwe streamingdienst discovery+. Deze kanalen vallen namelijk allemaal onder het aanbod van Discovery’s video on demand-platform.

Je kunt alle programma’s en series die je gemist hebt terugkijken bij de zender Discovery door een abonnement op discovery+ te nemen. Daarvoor betaal je verrassend weinig in vergelijking met andere video on demand-platforms, want het lidmaatschap kost slechts €3.99 per maand (omgerekend €47.88 per jaar). Dat is veel minder dan bijvoorbeeld de minimale prijs van Netflix (€7.99 per maand) en Disney+ (€8.99 per maand). Via de onderstaande knop kun je een abonnement ook nog eens eerste 7 dagen gratis uitproberen.

Discovery+ heeft allerlei series van Discovery

Op Discovery bekijk je programma’s als Deadliest Catch, Gold Rush, Aussie Gold Hunters, Fast ‘N Loud, Naked and Afraid en nog heel veel meer. Op Streamwijzer vind je over deze programma’s meer informatie in de categorie met het laatste nieuws van discovery+. Ook kun je op onze website het volledige aanbod van programma’s en exclusieve series op discovery+ bekijken, waaronder alle shows van de zender Discovery die op de streamingdienst te zien zijn.

Voor een overzicht op de officiële website ga je direct naar de Discovery-pagina op discovery+. Hier vind je een verzameling van allerlei Discovery-series en -programma’s die op het video on demand-platform te zien zijn. Veel kijkplezier!

Alles over discovery+

Op Streamwijzer vind je allerlei nieuws over discovery+ en vind je het volledige aanbod van discovery+. Ontmoet ook andere liefhebbers van discovery+ om kijktips uit te wisselen en inspiratie op te doen. Via de knop hieronder ga je direct naar de groep van discovery+ fans op Facebook. Veel kijkplezier!

Discovery+ in Nederland