Dirty Money seizoen 3 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

De serie Dirty Money wist veel liefhebbers op de hals te halen na het uitzenden van zowel het eerste als tweede seizoen op Netflix Nederland. Nu zijn de fans benieuwd of er een seizoen 3 van Dirty Money geproduceerd zal worden. Lees hieronder wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Dirty Money S3 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van Dirty Money over?

Dirty Money is een originele televisieserie van Netflix die verhalen vertelt over bedrijfscorruptie, effectenfraude en creatieve boekhouding. Alle zes een uur durende afleveringen begonnen op 26 januari 2018 op Netflix te streamen. De uitvoerende producenten van de show zijn onder andere Oscarwinnende documentairemaker Alex Gibney.

Op IMDb wordt de serie Dirty Money beoordeeld met een 8.1 uit 10.

Wanneer komt Dirty Money seizoen 3 op Netflix Nederland?

Wanneer komt Dirty Money seizoen 3 op Netflix Nederland?

Momenteel is het jammer genoeg nog niet bekend of en wanneer een derde seizoen van Dirty Money op Netflix Nederland zal verschijnen. Zodra dit bekend wordt, zal het nieuws op deze pagina geplaatst worden. Mocht het seizoen bevestigd worden, dan is een release datum van 2021 ongeveer realistisch.

In de tussentijd zijn vergelijkbare series als Dirty Money hier te vinden.

Komt er een Dirty Money seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

Doordat we nog niet met zekerheid kunnen vertellen of er een derde seizoen van de serie volgt, weten we ook niet of seizoen 4 een feit is in de toekomst. Als we hier meer over te weten komen, wordt het nieuws op Streamwijzer geplaatst.

Welke teaser of trailer is er van Dirty Money seizoen 3?

Doordat de komst van deel 3 nog niet bevestigd is, hebben we helaas ook nog geen trailer. Wel kun je alvast een beetje opwarmen met de beelden van seizoen 2.