Kijkers smullen van ‘The Diplomat’ op Netflix: “Beste serie in jaren”

Vorige week verscheen er een nieuwe serie op Netflix en dat betekende voor veel mensen dat het dit weekend weer tijd was om te bingewatchen. The Diplomat schoot dan ook direct naar de eerste plaats in de Netflix Top 10 en stootte hiermee het populaire The Night Agent van de troon. En terecht, want volgens de eerste reacties van kijkers is dit een echte aanrader.

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

Nieuwe serie ‘The Diplomat’ domineert Netflix

Op donderdag 20 april verscheen The Diplomat op Netflix. Keri Russell (The Americans) kruipt in deze gloednieuwe politieke serie in de huid van Kate Wyler, een beroepsdiplomate die wordt overgehaald om in het Verenigd Koninkrijk de nieuwe Amerikaanse ambassadeur te worden. Ze weet niet goed wat haar te wachten staat, maar een andere carrièreswitch zit er niet in en daarom vertrekt ze toch maar naar Londen. Daar blijkt het steeds lastiger om haar nieuwe baan te combineren met haar turbulente huwelijk.

Kijkers én critici zijn het eens over de kwaliteit van The Diplomat en belonen deze serie met een 8,2 op IMDb en score van 86% op Rotten Tomatoes. Een tweede seizoen is op dit moment nog niet besteld, maar de kans is groot dat die er wel gaat komen. Zodra we meer weten hoor je het uiteraard direct van ons via je mail en onze social media-kanalen.

Kijkers zijn erg positief over de serie: “Intelligent en grappig”

Ook op Twitter zijn de reacties onverminderd positief. Zo wordt The Diplomat door een kijker “een van de beste series die ik zag in jaren” genoemd en prijzen andere kijkers het tempo, de humor en het script. Hieronder vind je een greep uit de reacties.

Bekijk hieronder direct de trailer

Ben je nog niet begonnen aan deze serie? Neem dan vooral een kijkje bij de trailer hieronder of bingewatch de serie direct op Netflix.

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.