Hoe laat en waar kun je de serie ‘Diepe Gronden’ online en op tv kijken?

Talpa en RTL komen met een gloednieuwe Nederlandse thrillerserie. Vanaf zondag 2 januari 2022 kun je namelijk genieten van Linda de Mol, Egbert-Jan Weeber en andere topacteurs van Hollandse Bodem in de serie Diepe Gronden. Je kunt de afleveringen wekelijks om 20:30 uur op tv bij SBS6 zien en vervolgens online (terug)kijken via NLZIET en Videoland. In dit artikel vind je waar en hoe laat nieuwe afleveringen te vinden zullen zijn.

→ Je kunt nu 14 dagen gratis naar alle programma’s, films en series op NLZIET kijken ✅

Hoe laat en waar komen nieuwe afleveringen van Diepe Gronden op tv?

Talpa heeft de uitzendrechten voor deze serie weten te bemachtigen en besloten om wekelijks op zondag om 20:30 uur een nieuwe aflevering uit te zenden op tv via haar zender SBS6. De start van de uitzendingen was op de eerste zondag van het jaar: 2 januari 2022.

Inmiddels wordt het eerste seizoen herhaald in augustus 2022. Nu verscheen de eerste aflevering op donderdag 4 augustus op televisie, nieuw om 20:30 uur.

Hoe laat komen de afleveringen van Diepe Gronden op NLZIET & Videoland?

Hiervoor las je al dat de afleveringen van Diepe Gronden om 20:30 uur via SBS6 te zien zullen zijn. Op dat moment kan door live tv hier op NLZIET (via KIJK) naar de uitzending worden gekeken op deze streamingdienst. Daarna kun je de aflevering ook 7 dagen terugkijken.

Eerder waren de episodes ook al op Videoland gepubliceerd. Dat werd tijdens de eerste uitzendingen wekelijks op maandag gedaan en de ervaring leert dat dit doorgaans gebeurt tussen 00:00 uur en 04:00 uur ’s nachts.

Diepe Gronden op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video en andere streamingdiensten

Diepe Gronden is een Original serie van Talpa en RTL. Daardoor zal hij enkel op Videoland en via KIJK op NLZIET te zien zijn. Netflix, Disney+, Amazon Prime Video en andere streamingdiensten in Nederland hebben de uitzendrechten hiervan niet in handen, dus op hun videodiensten kunnen de afleveringen niet gestreamd worden.

✅ NLZIET➡️ Ga direct naar Diepe Gronden op NLZIET. Bij NLZIET is deze serie via KIJK te zien.
✅ VideolandVideoland zendt de serie ook uit sinds begin dit jaar. Bekijk Diepe Gronden op Videoland.
⛔️ NetflixDeze serie is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ Amazon Prime VideoDe serie is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon’s streamingdienst Prime Video.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze serie niet kijken bij Disney+.

Diepe Gronden (serie, 1 seizoen): verhaal en informatie

Linda de Mol kruipt in de huid van Anna van Kessel. Samen met het lokale rechercheteam onder leiding van Timon de Zwart, gespeeld door Egbert-Jan Weeber, onderzoekt ze de moord op een 17-jarig meisje in natuurgebied de Weerribben. Overige rollen zijn weggelegd voor onder anderen Hannah Hoekstra, Urmie Plein en Peter Blok. ‘Diepe Gronden’ is geschreven door Lex Passchier, geregisseerd door Will Koopman en wordt geproduceerd door ITV Studios.

TitelDiepe Gronden
SoortSerie
Jaar2022
TaalNederlands
Duur1 seizoen
CategorieActie, Misdaad, Drama
RegisseurWill Koopman
SchrijverLex Passchier
DeelnemersLinda de Mol, Urmie Plein, Chris Zegers, Mark Rietman, Kasper van Kooten, Egbert Jan Weeber, Susan Visser, Hannah Hoekstra, Ricky Koole

Bekijk alvast de trailer

Het is even zoeken naar de trailer van Diepe Gronden, want de makers hebben deze niet op YouTube gezet. Gelukkig kun je hieronder naar de eerste beelden kijken om alvast in de stemming te komen.


Synopsis: RTL / Talpa
Afbeelding ter illustratie