Hoe laat en waar kun je de serie ‘Diepe Gronden’ online en op TV kijken?

Talpa en RTL komen met een gloednieuwe Nederlandse thrillerserie. Vanaf zondag 2 januari 2022 kun je namelijk genieten van Linda de Mol, Egbert-Jan Weeber en andere topacteurs van Hollandse Bodem in de serie Diepe Gronden. Je kunt de afleveringen wekelijks om 20:30 uur op TV bij SBS6 zien en vervolgens online (terug)kijken via NLZIET en Videoland. In dit artikel vind je waar en hoe laat nieuwe afleveringen te vinden zullen zijn.

→ Je kunt nu een maand gratis naar alle programma’s, films en series op NLZIET kijken ✅

Hoe laat en waar komen nieuwe afleveringen van Diepe Gronden op TV?

Talpa heeft de uitzendrechten voor deze serie weten te bemachtigen en besloten om wekelijks op zondag om 20:30 uur een nieuwe aflevering uit te zenden op TV via haar zender SBS6. De start van de uitzendingen zal zijn op de eerste zondag van het jaar: 2 januari 2022.

Hoeveel afleveringen en uitzendschema

Benieuwd hoeveel er van Diepe Gronden zijn verschenen? Het gaat hier om een miniserie van vier afleveringen in totaal. Hiervoor ziet het uitzendschema er als volgt uit.

AfleveringSBS6 op TVNLZIETVideoland
12 januari 2022 (20:30 uur)2 januari 20223 januari 2022
29 januari 2022 (20:30 uur)9 januari 202210 januari 2022
316 januari 2022 (20:30 uur)16 januari 202217 januari 2022
423 januari 2022 (20:30 uur)23 januari 202224 januari 2022

Hoe laat komen de afleveringen van Diepe Gronden op NLZIET & Videoland?

In het bovenstaande schema zie je dat de afleveringen van Diepe Gronden om 20:30 uur via SBS6 te zien zullen zijn. Op dat moment kan door live TV hier op NLZIET (via KIJK) naar de uitzending worden gekeken op deze streamingdienst. Daarna kun je de aflevering ook 7 dagen terugkijken.

De dag erna zal Videoland de aflevering op haar streamingdienst publiceren. Wekelijks wordt op maandag namelijk de nieuwste aflevering op Videoland geplaatst en de ervaring leert dat dit doorgaans gebeurt tussen 00:00 uur en 04:00 uur ‘s nachts. Vanaf 3 januari 2022 kun je dus elke maandag op Videoland kijken naar een nieuwe aflevering van de serie.

Diepe Gronden op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video en andere streamingdiensten

Diepe Gronden is een Original serie van Talpa en RTL. Daardoor zal hij enkel op Videoland en via KIJK op NLZIET te zien zijn. Netflix, Disney+, Amazon Prime Video en andere streamingdiensten in Nederland hebben de uitzendrechten hiervan niet in handen, dus op hun videodiensten kunnen de afleveringen niet gestreamd worden.

✅ NLZIETBij NLZIET is deze serie via KIJK te zien. Ga direct naar Diepe Gronden op NLZIET.
✅ VideolandVideoland zendt de serie ook uit. Ga direct naar Diepe Gronden op Videoland.
⛔️ NetflixDeze serie is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ Amazon Prime VideoDe serie is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon’s streamingdienst Prime Video.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze serie niet kijken bij Disney+.

Diepe Gronden (serie, 1 seizoen): verhaal en informatie

Linda de Mol kruipt in de huid van Anna van Kessel. Samen met het lokale rechercheteam onder leiding van Timon de Zwart, gespeeld door Egbert-Jan Weeber, onderzoekt ze de moord op een 17-jarig meisje in natuurgebied de Weerribben. Overige rollen zijn weggelegd voor onder anderen Hannah Hoekstra, Urmie Plein en Peter Blok. ‘Diepe Gronden’ is geschreven door Lex Passchier, geregisseerd door Will Koopman en wordt geproduceerd door ITV Studios.

TitelDiepe Gronden
SoortSerie
Jaar2022
TaalNederlands
Duur1 seizoen
CategorieActie,Misdaad,Drama
RegisseurWill Koopman
SchrijverLex Passchier
DeelnemersLinda de Mol, Urmie Plein, Chris Zegers, Mark Rietman, Kasper van Kooten, Egbert Jan Weeber, Susan Visser, Hannah Hoekstra, Ricky Koole

Bekijk alvast de trailer

Het is even zoeken naar de trailer van Diepe Gronden, want de makers hebben deze niet op YouTube gezet. Gelukkig kun je hieronder naar de eerste beelden kijken om alvast in de stemming te komen.


Synopsis: RTL / Talpa
Afbeelding ter illustratie