🎥 | Diederik Gommers vertelt dat hij stopt bij het OMT

De beroemde Nederlandse arts Diederik Gommers heeft in een interview met Radio 538 laten weten dat hij zal stoppen bij het OMT. Ook uit hij kritiek op het feit dat de inhoud van vergaderingen intern blijft en spreekt hij over wat zijn plannen nu zijn.

Diederik Gommers vertelt bij Radio 538 dat hij stopt bij het OMT

In een interview met Radio 538 heeft dokter Diederik Gommers aangegeven dat hij stopt met het OMT. De bekende arts verklaart dat zijn termijn er in februari 2022 op zit en dat hij het goed vindt als iemand anders nu in het Outbreak Management Team aan de slag gaan. Ook spreekt hij over het feit dat hij het jammer vindt dat vergaderingen van het team niet openbaar zijn. Het volledige interview is hieronder te bekijken.

Wie is Diederik Gommers?

Diederik Gommers is een Nederlandse arts die hoofd is van de IC-afdeling van het ziekenhuis Erasmus MC in Rotterdam, maar daarnaast ook werkzaam is als voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care en als lid van het OMT (Outbreak Management Team). Hij werd in 2020 op slag beroemd in Nederland toen hij bij veel talkshows aanschoof om te spreken over de coronapandemie.

Famke Louise

Natuurlijk is Gommers het afgelopen jaar veel in het nieuws geweest, maar hij wist vooral veel lof te oogsten voor zijn gesprek met de bekende artiest Famke Louise. Zij poste net als andere artiesten dat ze niet meer mee wilde doen aan de maatregelen. Gommers toonde begrip en ging een constructief gesprek met haar aan.


Afbeelding ter illustratie